Διεθνή

Με Διαταγή Πούτιν τέθηκαν σε ειδικό καθεστώς πολεμικού συναγερμού οι πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας! Υπ. Άμυνας Ρωσίας:”oι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν απαγορευμένα πυρομαχικά φωσφόρου έξω από το Κίεβο”.Οπότε πράσινο φως για θερμοβαρικούς πυραύλους από Ρωσία; ΒΙΝΤΕΟ

Με Διαταγή Πούτιν τέθηκαν σε ειδικό καθεστώς επιφυλακής μάχης οι πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας!

O Πούτιν παρουσία Σοιγκού και Γερασίμοφ διατάζει το Υπoυργείο Άμυνας να θέσει τις πυρηνικές δυνάμεις σε επιφυλακή: « οι δυτικές χώρες όχι μόνο παίρνουν αντίπαλα οικονομικά μέτρα κατά της χώρας μας αλλά oι ανώτατοι αξιωματούχοι των κύριων ΝΑΤΟ ικών κρατών κάνουν δηλώσεις επιθετικές κατά της χώρας μας. Γι αυτό διατάζω οι αποτρεπτικές (κι πυρηνικές) δυνάμεις της της Ρωσίας να τεθούν σε ειδικό καθεστώς επιφυλακής μάχης.”

Η «αποτρεπτική δύναμη» του ρωσικού στρατού μπορεί να περιλαμβάνει πυρηνικά..
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα θέσει σε επιφυλακή την «αποτρεπτική δύναμη» του ρωσικού στρατού, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει πυρηνικά στοιχεία…

«Δίνω εντολή στον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό του επιτελείου να θέσουν τις αποτρεπτικές δυνάμεις του ρωσικού στρατού σε ειδικό καθεστώς πολεμικού συναγερμού», είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια συνάντηση με τους αρχηγούς του.

Ρωσικό Υπουργείο άμυνας: «Οι δυνάμεις της Ουκρανίας χρησιμοποιούν απαγορευμένα πυρομαχικά φωσφόρου έξω από το Κίεβο».Αυτό δίνει στη Ρωσία πράσινο φως για θερμοβαρικούς πυραύλους όπου χάνεται το οξυγόνο στον κύκλο της έκρηξης.

dimpenews.com

Back to top button