breaking newsκοινωνία

Γρηγόρης Βαλτινός: «Να συλληφθούν όλοι αυτοί οι ανόητοι, αμόρφωτοι, που βγάζουν θεωρίες συνομωσίας»

 

Ο Γρηγόρης Βαλτινός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop Up” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, όπου μίλησε για τα θέατρα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, για τους “ανόητους και αμόρφωτους” που μιλούν για θεωρίες συνομωσίας, ενώ απάντησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Καζαριάν που ασχολήθηκαν με την υποκριτική.

 

«Το θέατρο πρέπει να βοηθηθεί αλλιώς θα πεθάνει. Ακόμα και με το 30% τα θέατρα είχαν πληρότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος διψάει για θέατρο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να ανοίξουμε ξανά τα θέατρα. Είμαι εντελώς αρνητικός με τις παραστάσεις μέσω ίντερνετ. Σιγά σιγά ακόμα και οι σχέσεις μας θα περνάνε από την τηλεόραση.

Η σχέση της Ειρήνης Καζαριάν με το θέατρο ήταν μοντελισμός παρά υποκριτική. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αντιμετώπισε αρκετά σοβαρά την υποκριτική.

Κάποιοι ανόητοι, αμόρφωτοι, αφελείς πρέπει να συλληφθούν που βγάζουν θεωρίες συνομωσίας ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποια ονόματα γιατί δεν τον ξέρω τον κύριο Πετράκο που λέτε. Μιλάω γενικά και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλο τον κόσμο, είναι εγκληματική αυτή η ενέργεια», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

hairt
Back to top button