breaking newsΔιεθνή

Η αντίδραση του Καναδά στους μουσουλμάνους: “Προσαρμόσου ή φύγε”

Στο Μόντρεαλ του Καναδά οι μουσουλμάνοι μετανάστες απαίτησαν την απομάκρυνση του χοιρινού από όλα τα σχολικά κυλικεία της περιοχής.

Ο δήμαρχος του Ντορβάλ, ενός προαστίου του Μόντρεαλ, που είναι υπέρμαχος του δυτικού μας πολιτισμού, έστειλε το ακόλουθο σημείωμα σε όλους τους γονείς: «Οι μουσουλμάνοι πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να προσαρμόσουν τα έθιμα, τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωής τους σε Καναδά και Κεμπέκ. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να ενσωματωθούν και να μάθουν να ζουν στο Κεμπέκ. Εκείνοι πρέπει να αλλάξουν τρόπο ζωής και όχι οι Καναδοί, που τους καλωσόρισαν.

Όπως και άλλες χώρες, οι Καναδοί δεν είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν την ταυτότητα και τον πολιτισμό τους. Τέλος, πρέπει να καταλάβουν ότι στον Καναδά (Κεμπέκ), με τις ιουδαϊκές ρίζες, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τις εκκλησίες και τα θρησκευτικά φεστιβάλ, η θρησκεία πρέπει να παραμείνει προσωπική υπόθεση. Ο δήμος μας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε παραχώρηση στο Ισλάμ και στη σαρία.

Για τους μουσουλμάνους που δεν συμφωνούν με όλα αυτά και δεν αισθάνονται άνετα στον Καναδά υπάρχουν 57 όμορφες μουσουλμανικές χώρες στον κόσμο, κυρίως κατοικημένες και έτοιμες να τους δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες, σύμφωνα με τη σαρία. Εάν αφήσατε τη χώρα σας για τον Καναδά και όχι για άλλες μουσουλμανικές χώρες, είναι επειδή πιστεύατε ότι η ζωή στον Καναδά ήταν καλύτερη από αλλού.

Δεν θα σας επιτρέψουμε να φέρετε τον Καναδά στο επίπεδο αυτών των 57 χωρών. Γιατί είναι καλύτερα εδώ στον Καναδά από το μέρος όπου κατάγεσαι; Το χοιρινό στο μενού είναι μέρος της απάντησης. Εάν ήρθατε στον Καναδά με την ιδέα να μας ανατρέψετε μέσω της παραγωγικής διανομής και να αποκτήσετε τον έλεγχο της χώρας, θα πρέπει να πακετάρετε και να επιστρέψετε εκεί από όπου είστε. Δεν έχουμε χώρο για εσάς και την ιδεολογία σας. Αν δέχεσαι τη δική μας κατάσταση, μείνε. Αν όχι, ετοιμάσου να φύγεις!».

Σωστός ο δήμαρχος!

 

crashonline.g

Back to top button