breaking newsΕλλάδα

«ΝΤΟΥ» ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ! Έρημες πόλεις Χανιά και Ηράκλειο με επιδρομές στα σούπερ μάρκετ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μία πόλη χωρίς… κόσμο τα Χανιά και το Ηράκλειο και “υπεύθυνος” είναι ο κορονοϊός! Καταδρομικές επιχειρήσεις καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ.

 

Μία βόλτα στο κέντρο των Χανίων, αποτυπώνει την ραγδαία αλλαγή που έφερε ο κορονοϊός. Μαγαζιά κλειστά, κορδέλες, λουκέτα, σημειώματα και ελάχιστα καταστήματα ανοιχτά μονάχα για take – away ή delivery.

Μία πόλη τόσο γεμάτη και τόσο άδεια ταυτόχρονα, ελάχιστα οχήματα στους δρόμους και ο κόσμος προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη ξεκινήσει οι έλεγχοι σε καταστήματα και όσοι δεν τηρούν τους κανόνες θα έρχονται αντιμέτωποι με τον ποινικό κώδικα.

xania-koronoios-4

xania-koronoios-6

xania-koronoios-7

Κορωνοϊός: Άδειο και το… Ηράκλειο

Το κέντρο του Ηρακλείου που υπό άλλες προϋποθέσεις θα “έσφυζε” από ζωή πλέον είναι… άδειο. Μία μέρα μετά τα αυστηρά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό η πόλη είναι έρημη.

Οι δρόμοι άδειοι, οι καφετέριες έχουν μαζέψει τα τραπεζοκαθίσματά τους και έχουν κατεβάσει τα ρολά έχοντας συμμορφωθεί στα νέα μέτρα για τον ιό.

Όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες του cretapost σχεδόν κανείς δεν έχει βγει από το σπίτι του, ενώ όσοι είναι έχουν πάρει τα απαραίτητα μέτρα φορώντας μάσκες.

HRAKLEIO-KORONOIOS6

HRAKLEIO-KORONOIOS7

HRAKLEIO-KORONOIOS8

Κορωνοϊός και… επιδρομή στα σούπερ μάρκετ

Αδειάζουν τα ράφια από αντισηπτικά, οινόπνευμα, είδη καθαρισμού και τρόφιμα μακράς διάρκειας. Επιδρομή στα… σούπερ μάρκετ πραγματοποιούν οι Ηρακλειώτες τις τελευταίες ημέρες κάνοντας τις αγορές του μήνα με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας του κορωνοϊού.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

SUPER-MARKET1-1

SUPER-MARKET2-1

SUPER-MARKET-1200-1-750x375

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα σούπερ μάρκετ έχουν αποθεματικό και δεν υπάρχει ο κίνδυνος για έλλειψη προϊόντων ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι με το που αδειάζουν τα ράφια μέσα σε ένα μισάωρο έχουν ξαναγεμίσει.

Μαρτυρίες ανθρώπων που εργάζονται στα σούπερ μάρκετ αναφέρουν πως η κίνηση έχει αυξηθεί ενώ έχουν κοπεί τα ρεπό κι έχουν ανακληθεί οι άδειες για να εξυπηρετηθεί το κοινό.

πηγές: flashnews.gr , cretapost.gr

Back to top button