Διεθνή

Μητροπολίτης Σεβάστειας Θεοδόσιος στο RT: η Δύση πολεμά την Ορθοδοξία γιατί διατηρεί ηθική και αξίες! η δίωξη της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι επίθεση σ’ όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες και σε όλες τις ανθρωπιστικές, ηθικές και πνευματικές αξίες που η Δύση προσπαθεί να καταστρέψει! ΒΙΝΤΕΟ

Σε συνέντευξη του στην απαγορευμένη και λογοκριμένη στη Δύση τηλεόραση του RT ο Μητροπολίτης Σεβάστειας Θεοδόσιος ( Hanna Atalla) του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων καταγγέλει:

Στην Εκκλησία της Ιερουσαλήμ που είναι μια από τις αρχαιότερες Ορθόδοξες Εκκλησίες στον κόσμο πιστεύουμε ότι η συστηματική δίωξη που υφίσταται η Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι μια επίθεση σε όλους εμάς σε όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες του κόσμου και σε όλες τις ανθρωπιστικές ηθικές και πνευματικές αξίες που η Δύση προσπαθεί να καταστρέψει και χρησιμοποιεί το Κίεβο για να διαγράψει όλες αυτές τις αξίες της Ορθοδοξίας. Δεν πιστεύουμε ότι απλά η Δύση στέκεται σιωπηλή, είναι συνένοχη της κυβέρνησης του Κιέβου. Αν πούμε ότι απλά υπάρχει μια σιγή δεν θα πούμε όλη την αλήθεια.

Η Δύση είτε εκφραζόμενη μέσω κυβερνήσεων όπως των ΗΠΑ ή άλλων χωρών ναρκοθετεί την Ορθόδοξη Εκκλησία διότι η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει διατηρήσει την ηθική και τις αξίες συμπεριλαμβανομένης της αξίας της οικογένειας.

”To Kιέβο επιχειρεί να σβήσει την Ορθόδοξη Εκκλησία Ουκρανίας αυτή είναι μια επίθεση στον χριστιανισμό” έτσι παρουσιάζει τη συνέντευξη του Μητροπολίτη Σεβάστεια. Ενώ μιλάει για μια ανίερη Σταυροφορία.

dimpenews.com

Back to top button