breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πρiv κάvετε το εμβoλιo τnς Γρiπnς, διαβάστε τα ψιλά γράμματα…Eιδικά εάν έxετε πρoδιάθεσn για εγκεφαλικo ! ! !

Κάνε το εμβόλιο της γρίπης ΤΩΡΑ και γίνε αθάνατος…

Επειδή το είπε η… εΜπιστήμη….

Παρατηρούμε μια συντονισμένη προσπάθεια σε όλο τον κόσμο για να δελεάσουν τους ανθρώπους να δεχτούν περισσότερα εμβόλια, για καλή υγεία, μέσω πολλαπλών αμφίβολων “μελετών”, που φυσικά δεν χρηματοδοτούνται από κανέναν άλλον, παρά από τους προμηθευτές των “εμβολίων”. Και, όντας στο έτος 2022, κανείς δεν ξέρει ποτέ ποια μυστικά μαγικά συστατικά θα μπουν στο επόμενο εμβόλιο ενάντια σε οποιαδήποτε ασθένεια.

“Το ετήσιο εμβόλιο γρίπης μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο εγκεφαλικού στους ενήλικες, λένε Καναδοί ερευνητές” (CTV Bews, 2022.11.02). Στην πραγματικότητα, δεν φαίνεται να έχουν ιδέα γιατί θα ίσχυε αυτό:

Η έρευνα δεν εξέτασε συγκεκριμένα γιατί η ανοσοποίηση κατά της γρίπης μείωσε σημαντικά τον κίνδυνο εγκεφαλικού σε όλες τις ηλικίες και το ιστορικό υγείας, αλλά η υπόθεση εργασίας είναι ότι λιγότερα κρούσματα γρίπης σημαίνει μικρότερο κίνδυνο εγκεφαλικού.

Πόσο επιστημονικό… Τώρα, πίσω σε αυτόν τον “πολύ μειωμένο κίνδυνο” – και δεν σας κοροϊδεύω – απευθείας από τη δημοσιευμένη μελέτη:

Η ακατέργαστη επίπτωση του εγκεφαλικού ήταν υψηλότερη μεταξύ των ατόμων που είχαν λάβει ποτέ αντιγριπικό εμβόλιο (1,25%) σε σύγκριση με εκείνα που δεν είχαν κάνει (0,52%· πίνακας).

Πραγματικά αυτοί που είχαν κάνει οποιαδήποτε στιγμή ένα αντιγριπικό εμβόλιο είχαν 140% (1,25%/0,52% =2,4 φορές ) περισσότερες πιθανότητες να πάθουν εγκεφαλικό απ’ ότι αυτοί που δεν το έκαναν ποτέ! Επιπλέον, οι εμβολιασμένοι για γρίπη βγαίνουν ξεκάθαρα χαμένοι σε κάθε κατηγορία εγκεφαλικών επεισοδίων (τα κόκκινα ορθογώνια παραπάνω)!

Ωστόσο, αυτή η ακατέργαστη παρατήρηση ήταν συγκεχυμένη. Προσαρμοσμένο για την ηλικία, το φύλο, τη συννοσηρή ασθένεια και την κοινωνικοοικονομική κατάσταση, ο πρόσφατος εμβολιασμός (εντός 182 ημερών) συσχετίστηκε με μειωμένο κίνδυνο εγκεφαλικού (αναλογία κινδύνου [HR] 0,775 [95% CI 0,757–0,793]).

Ακατέργαστη παρατήρηση, γνωστή και ως “δεν πιστεύετε στα ψέματα σας”; Έτσι, έκαναν μασάζ και μασάζ και μασάζ στα δεδομένα και τα τεμάχισαν και τα έκοψαν σε κύβους και τα ανακάτεψαν και τα ανακίνησαν, μέχρι που τελικά βρήκαν έναν τρόπο να ανατρέψουν την τραγική αποτυχία, να δείξουν το προκαθορισμένο αποτέλεσμα (από τους χορηγούς της “μελέτης”), ως μια φαινομενική επιτυχία.

Συμπτωματικά, μια άλλη μελέτη σχετικά με το θέμα από την Ισπανία, που μόλις δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 στο “Neurology” λάτρεψε επίσης ένα τέτοιο εμπνευσμένο αποτέλεσμα, αλλά:

Το εύρημα ότι παρατηρήθηκε μειωμένος κίνδυνος και σε προ-επιδημικές περιόδους υποδηλώνει ότι είτε η “προστασία” δεν συνδέεται πλήρως με την πρόληψη της λοίμωξης από τη γρίπη, είτε μπορεί να εξηγηθεί εν μέρει από μη μετρήσιμους συγχυτικούς παράγοντες.

Όπως και να έχει, παρατηρούμε μια συντονισμένη προσπάθεια σε όλο τον κόσμο για να δελεάσουν τους ανθρώπους να δεχτούν περισσότερα εμβόλια, για καλή υγεία, λες και ήταν, μέσω πολλαπλών αμφίβολων “μελετών”, που φυσικά δεν χρηματοδοτούνται από κανέναν άλλον, παρά τους προμηθευτές των “εμβολίων”. Και, όντες στο έτος 2022, κανείς δεν ξέρει ποτέ ποια μυστικά μαγικά συστατικά θα μπουν στο επόμενο εμβόλιο ενάντια σε οποιαδήποτε ασθένεια.

 

πηγη

Back to top button