breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Βίντεο: Ο Justin Trudeau κηρύττει τη «διαφορετικότητα» σε καναδικό Drag Show

 

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό έδωσε διάλεξη για τη διαφορετικότητα σε μια εμφάνιση στο spin-off της χώρας του «RuPaul’s Drag Race».

«Μπορούμε να προχωρήσουμε πέρα ​​από το «ανέχομαι» και να αρχίσουμε να αγκαλιάζουμε, και να αγαπάμε, και να αποδεχόμαστε, και να μαθαίνουμε και να προκαλούμαστε από αυτό, έτσι χτίζεται μια ανθεκτική κοινωνία, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε στον Καναδά, και έχουμε, έχω πολλή δουλειά ακόμα», είπε στους drag queens την Παρασκευή.

Όταν ρωτήθηκε για τις πρωτοβουλίες του για τη φυλετική ποικιλομορφία στον «Μεγάλο Λευκό Βορρά», ο Τριντό είπε «κάνουμε τη διαφορετικότητα καλύτερη από οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το ιστορικό σας, από πού είστε, ποιον αγαπάτε, εμπλουτίζετε αυτό το μέρος».

Τα μέλη του καστ του drag queen, έτρεξαν πάνω από τον Τριντό μετά την αποχώρησή του από το set, με ένα να τον επαινεί γιατί έκανε «εύκολο για τους μετανάστες» να μεταναστεύσουν στον Καναδά.

«Έχω ολόσωμη χήνα», είπε ένα μέλος του καστ των Drag Race αφού φώναξε στον Τριντό, «μισώ να σε βλέπω να φεύγεις, μου αρέσει να σε βλέπω να απομακρύνεσαι, μωρό μου!»

«Τον αγαπώ τόσο πολύ γιατί άνθρωποι σαν αυτόν διευκόλυναν τους μετανάστες να μεταναστεύσουν εδώ και να έχουν την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή, οπότε όπως, να τον βλέπω, να είμαι εδώ, είναι πραγματικά, σαν, τέτοιο, σαν, είναι τόσο ωραίο». είπε το μέλος του καστ.

Ο 50χρονος πρωθυπουργός έριξε αργότερα στους drag queens στο Twitter.

«Σας ευχαριστώ που με έχετε και σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε. Γιατί κάνεις τη διαφορά. Δείχνεις στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ότι μπορείς να είσαι αυτός που είσαι. Και ότι μπορείτε να είστε περήφανοι για αυτό», έγραψε στο Twitter το Σάββατο.

primenews

Back to top button