Ελλάδα

Ή δnμoσιoγράφoς που μάλωσε ο Κoύλnς και ή αδελφn του, εiναι στην iδια ΜKΟ ! ! ! ! (Άλλo εvα στnμένο για να το παiξει πατριώτnς ο Κoύλnς)…

Εντελώς στημένο το περιστατικό για να φανεί ό Κούλης σαν πατριώτης!!!

Ή κυρία και ή αδελφή του Κούλη είναι στην ίδια ΜΚΟ!

Ή κυρία έκανε ψευδείς δηλώσεις και προπαγάνδα κατά της Ελλάδας!!

Κατηγορίες προς τά σώματα ασφαλείας που κάνουν τή δουλειά τούς φυλάσσοντας τά σύνορα της χώρας όπως οφείλουν!!

Έπρεπε άμεσα να τή συλλάβουν και να την οδηγήσουν στην δικαιοσύνη!!

Ένας πρωθυπουργός κατώτερος τόν περιστάσεων!!!

Ioannis Sifakakis

Διαβαστε λοιπον τι παιζει μαζι της απο παλια…

Η 61χρονη Ingeborg Beugel συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές επειδή φιλοξενούσε στο σπίτι της έναν 23χρονο Αφγανό που έχει αιτηθεί άσυλο.

Η Ολλανδή δημοσιογράφος ζει στη χώρα και συγκεκριμένα στην Ύδρα περίπου 40χρόνια. Η 61χρονη εργάζεται ως ανταποκρίτρια πολλών ολλανδικών ΜΜΕ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Guardian», κατηγορείται για διευκόλυνση παράνομης διαμονής αλλοδαπού στη χώρα.

Αν καταδικαστεί η δημοσιογράφος κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης εώς ενός έτους και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη βρετανική εφημερίδα, κάποιος κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία και ειδοποίησε για την παρουσία του 23χρονου Fridoon από το Αφγανιστάν.

Το αίτημα του νεαρού για άσυλο είχε απορριφθεί και ο ίδιος είχε καταθέσει προσφυγή κατά της αρνητικής απόφασης.

«Κάποιοι εξαγριωμένοι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία, λέγοντας ότι είχα “ύποπτη” σχέση με έναν παράνομο μετανάστη στο σπίτι μου», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με την αντιμετώπιση των Αρχών προς το πρόσωπό της. «Με κράτησαν σαν να ήμουν κάποιου είδους επικίνδυνος τρομοκράτη. Δεν με άφησαν ούτε να πάω σπίτι για να πάρω τα χάπια και το αποσμητικό μου», πρόσθεσε.

«Δεν ήταν μυστικό ότι έμενε μαζί μου, τον φροντίζω και πληρώνω τον δικηγόρο του»

Η Ολλανδή δημοσιογράφος και ο Αφγανός πέρασαν το βράδυ στο ΑΤ Ύδρας και στη συνέχεα μεταφέρθηκαν στην Αθήνα. Σύμφωνα με την 61χρονη, δεν ήταν μυστικό ότι ο 23χρονος έμενε μαζί της όλο αυτό το διάστημα.

«Το όλο θέμα ότι “κρυβόμασταν” είναι γελοίο. Υπάρχουν επιστολές από το δικαστήριο με ημερομηνίες από τον Ιανουάριο του 2020, όπου αναφέρεται ότι τον φροντίζω και πληρώνω για τον δικηγόρο του, αλλά και για μαθήματα Ελληνικών», ήταν τα λόγια της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το αίτημά του είχε απορριφθεί λόγω μεταφραστικών προβλημάτων στη συνέντευξή του.

«Δεν έχει καταφέρει να κλείσει ραντεβού με την ελληνική Υπηρεσία Ασύλου. Καλεί εδώ και μήνες και δεν έχει πάρει απάντηση».

Η Buegel και ο Fridoon αφέθηκαν ελεύθεροι και για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, μετά την αναβολή μέχρι τον Οκτώβριο λόγω Covid.

πηγη

Back to top button