Διεθνή

Η ΕΜΑ καταγράφει νέα επικίνδυνη παρενέργεια από το εμβόλιο της Johnson & Johnson που βλάπτει τη σπονδυλική στήλη!!Η Ταιβάν ανέστειλε τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer για τις ηλικίες 12-17 ετών λόγω μυοκαρδίτιδας!

Η ρυθμιστική αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), απαριθμεί από την Πέμπτη μια σπάνια ασθένεια της σπονδυλικής στήλης ως παρενέργεια μιας ένεσης Johnson & Johnson.

Αυτός ο σπάνιος τύπος φλεγμονής που ονομάζεται εγκάρσια μυελίτιδα βρισκόταν στο επίκεντρο των τερματισμών των δοκιμών στα πρώτα στάδια ανάπτυξης των εμβολίων AstraZeneca και J&J, τα οποία βασίζονται σε παρόμοια τεχνολογία, σύμφωνα με τον EMA, ο οποίος το δημοσιοποίησε.

Στις αρχές Αυγούστου η ΕΜΑ είχε διαπιστώσει 2 άλλες ηπιότερες παρενέργειες που θα μπορούσαν να συνδέονται με το εμβόλιο της Johnson & Johnson:ίλλιγο και βουητό στ’ αυτιά…Ο Οργανισμός εξετάζει επίσης μια πιθανή σχέση μεταξύ του εμβολίου AstraZeneca και του συνδρόμου Guillain-Barré, που έχει ήδη καταγραφεί ως πολύ σπάνια παρενέργεια με το εμβόλιο Johnson & Johnson.

Η Ταιβάν ανέστειλε τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer για τις ηλικίες 12-17 ετών, εν αναμονή περαιτέρω μελετών σχετικά με τον 10πλάσιο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας με τη δεύτερη δόση

Μετά τις επιστημονικά διαπιστωμένες μυοκαρδίτιδες περικαρδίτιδες της Pfizer και την εγκάρσια μυελίτιδα J&J για να μην μιλήσουμε για τις μη κατά παραδοχήν κι ομολογία παρενέργειες των σκευασμάτων αυτών κανείς δεν μπορεί πλέον να διατείνεται δημόσια ότι αυτές οι πειραματικές ενέσεις που λανσάρονται με τον όρο εμβόλια που για να τα εμπεριέχει διευρύνθηκε πρόσφατα η σχετική έννοια είναι ασφαλή. Το ότι είναι ανεπαρκή το παραδέχονται πλέον και οι πλέον υπέρμαχοι αυτών όπως ο Μακρόν στο προχθεσινό του διάγγελμα. Το ότι είναι αναποτελεσματικά το παραδέχονται και οι ίδιες οι παρασκευαστικές εταιρίες που ομολογούν πως οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν και μολύνονται και νοσούν. Το ότι είναι ιδιαίτερα αναποτελεσματικά το καταδεικνύουν μελέτες που δείχνουν ότι στις 200 μέρες η αποτελεσματικότητα τους που πέφτει προοδευτικά φθάνει στο μηδέν γι αυτό κι η αναγκαιότητα συνεχών δόσεων 4 ήδη μέσα σ ένα χρόνο σε κάποιες χώρες.

dimpenews.com

Back to top button