breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νέα συνέντευξη του Καθ. Λοιμωξιολογίας Christian Perr@nne:” δεν είναι εμpόλιο είναι μια θεραπευτική πειραματική ουσία που τροποποιεί τα κύτταρα! Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κανέναν να εμβολιαστεί με φάρμακο που διανύει γ’ φάση δοκιμών. Είναι πειραματικό!

Η επιδημία τελείωσε σε φτωχές χώρες που εμβολιάστηκαν λίγο. Συνεχίζει σ’αναπτυγμένες που εμβολιάζουν μαζικά! Υπάρχουν θάνατοι γιατί δεν δίνονται θεραπείες!

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne σε συνέντευξή του στο cnews 21/11/21. Ισχυρίζεται σύμφωνα με το γράφημα είναι ελάχιστοι οι νεκροί και δεν υπάρχουν τα κύματα που λένε. Δεν υπάρχει 5ο κύμα η επιδημία πρακτικά τελείωσε στη Γαλλία…..

Η ίδια η Δημόσια Υγείας Αγγλίας διαπιστώνει για εμβολιασμένους ότι κινδυνεύουν 4 φορές πιο πολύ να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους κι εκεί που οι χώρες έχουν κάνει χαλαρή πολιτική εμβολιασμού η επιδημία σχεδόν τελειώνει. Θα δούμε αργότερα τις συνέπειες των εμβολίων. Λέει ότι του έχει απαγορεύσει το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να τον καλούν στα κανάλια. Έχει εκδώσει 2 βιβλία για πανδημία το τελευταίο έχει όλα τα στοιχεία.Αυτοί που τον κατηγορούν για συνωμοσιολόγο δεν έχουν παρά να ανατρέξουν στην επιστημονική βιβλιογραφία που παραπέμπει στα βιβλία του.

Λεέι: Είμαι πολύ περήφανος για εαυτό μου για επι 15 χρόνια δούλευα ως επιδημιολόγος για κράτος Γαλλίας συνεργαζόμενος με ΠΟΥ κι όπως καταλαβαίνετε αντιμετώπιζα τις επιδημίες με εμβόλια όμως αυτό δεν είναι εμβόλιο.

-Λένε ότι δικαιολογούνται οι θάνατοι εμβολιασμένων στην Μ Βρετανία λόγω μεγάλου ποσοστού εμβολιασμού άρα πεθαίνουν πολλοί εμβολιασμένοι

-Εγώ είμαι παιδί του Ινστιτούτου Παστέρ αντιπρόεδρος του κέντρου Φυματίωσης επί σειρά ετών επιστημονικής έρευνας του Παστέρ και το ζήτημα εμβολιασμών ήταν ολόκληρη η ζωή μου. Τα εμβόλια ήταν ζήτημα που ήταν θέμα ζωής και θανάτου για εμένα. Ήμουν για χρόνια από τον ΠΟΥ δεν ήμουν ειδικός για εμβόλια και επιδημίες μόνο στη Γαλλία αλλά Πρόεδρος Συμβουλίου Πραγματογνωμόνων του ΠΟΥ για όλη την Ευρώπη επί σειρά ετών. . Οπότε καταλαβαίνετε ότι για εμένα τα εμβόλια είναι στο είναι μου όμως εδώ θέλουν να μας πείσουν ότι κάποια προϊόντα είναι εμβόλια ενώ δεν είναι. Ας υποθέσουμε όμως ότι είναι εμβόλια ας το δεχθώ.

Πρώτον ένα εμβόλιο προστατεύει από την ασθένεια, όμως εδώ οι εμβολιασμένοι ασθενούν όσο κι οι άλλοι.

Δεύτερον ένα εμβόλιο δεν επιτρέπει τη μετάδοση του ιού εδώ μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι σε μεγαλύτερο βαθμό από μη εμβολιασμένους.

Τρίτον το εμβόλιο σε προστατεύει από τις κακές συνέπειες της ασθένειας εδώ βλέπουμε ότι σε πολλές χώρες η πλειοψηφία ατόμων στην ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι. π.χ Αγγλία έχουμε πολλούς θανάτους εμβολιασμένων.

-Η κυβέρνηση λέει ότι προστατεύει από βαριά μορφή ασθένειας

-‘Οχι απολύτως όχι. Το μεγαλύτερο επιστημονικό περιοδικό στον κόσμο δημοσιεύει ότι η Pfizer έκανε δοκιμές μόνο για 2 βδομάδες συνεργάστηκε με εταιρία αμερικάνικη στατιστικών κι έβγαλε αυτά τα αποτελέσματα το λένε κι εργαζόμενοι της. Πολλοί ειδικοί μιλούν για Pfizergate. Στις χώρες που λόγω φτώχειας δεν έκαναν τον εμβολιασμό έχει σχεδόν τελειώσει η επιδημία και το μεγαλύτερο π.χ είναι η Ινδία όπου δεν υπήρχαν εμβόλια και χρησιμοποιήθηκαν ιβερμεκτίνη (αναφέρει και κάποια φάρμακα) μαζί με βιταμίνη D και την σταμάτησαν. Εκεί που συνεχίζει η επιδημία είναι οι πλούσιες χώρες οι χώρες που εμβολιάζουν μαζικάΕχουν πολλά κρατίδια στην Ινδία αυτά που δεν ήθελαν το εμβόλιο τέλειωσε η επιδημία και δεν υπάρχουν πια νεκροί.

Το εμβόλιο είναι πειραματικό. Δεν λειτουργεί. Σήμερα ο covid19 είναι μια ήπια ασθένεια. Καμιά σχέση με το α κύμα. Αν τους αντιμετωπίζαμε τους ασθενείς με θεραπείες δεν θα υπήρχαν νεκροί. Δεν χρησιμοποιήθηκαν οι θεραπείες ο κάθε ιός κάνει τον κύκλο του και σίγουρα δεν είναι όπως το α κύμα. Σε όποιες χώρες χρησιμοποιήθηκαν θεραπείες δεν υπάρχουν νεκροί. Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε τα άτομα να εμβολιαστούν με ένα προιόν που είναι πειραματικό διανύει πάντα την τρίτη φάση δοκιμών. Με ένα φάρμακο που δεν είναι ολοκληρωτικά επικυρωμένο εγκεκριμένο.Που οι δοκιμές του ολοκληρώνονται το 2022 και το 2023. Είναι εντελώς παράνομο. Όλοι οι νόμοι που υποστήριξαν αυτά τα εμβόλια είναι παράνομοι. Είναι παραβίαση του Κώδικα Νυρεμβέργης. Αρνούμαι να το ονομάσω εμβόλιο κατά του Covid19. Δεν είναι εμβόλιο. Είναι η μεγαλύτερη απάτη της ιστορίας

-Τι είναι τότε;

Είναι μια θεραπευτική πειραματική ουσία που τροποποιεί τα κύτταρα. Aπό τα ίδια τα εργαστήρια των φαρμακευτικών που κατασκευάζουν τα mRNA λένε ότι είναι τροποποιητές κυττάρων. 70 αθλητές πέθαναν μετά από τις ενέσεις ( ποδοσφαιριστές, αθλητές) , 20.000 νεκροί στην Ευρώπη (που δηλώθηκαν) μετά ένεση και πολυάριθμες μαρτυρίες από θύματα αρνητικών επιπτώσεων.Πολλοί γιατροί φοβούνται και δεν δηλώνουν θύματα και παρενέργειες εμβολίων.

Το κάθε απλό φάρμακο για να είναι ασφαλές χρειάζεται να περάσουν 5 χρόνια….

dimpenews.com

Back to top button