Διεθνή

Ο Αλέξης παριστάνει το χαζό παιδί χαρά γεμάτο φωτογραφιζόμενος κατά την 3η του δόση..σε παιδικό ντεκόρ ενώ έχει καταρρεύσει το πολιτικό σύμπαν.. Το μήνυμα ποιό είναι παιδάκια, νήπια ελάτε για την 1η δόση;;;Εντάξει το έκανες, δεν έκανες δα και καμιά επανάσταση ή σας καλύπτουν πια μόνο οι ”τεχνολογικές επαναστάσεις” όπως κάποιους ανώτερους εκκλησιαστικούς τα ”θαύματα της επιστήμης”.

Ο Αλέξης παριστάνει το χαζό παιδί χαρά γεμάτο φωτογραφιζόμενος κατά την 3η του δόση…Δεν θα του ευχηθούμε με κακεντρέχεια να τις χιλιάσει αλλά όπως πολλούς άλλους μας απασχολεί το ντεκόρ της φωτογράφισης. Κουρτίνες με παιδικά σχέδια σαν να επέστρεψε στο παιδικό του δωμάτιο με άφατο παλιμπαιδισμό.

Το παίζει ανήξερο παιδί όταν καταλύεται κάθε μορφή Δημοκρατίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Συντάγματος σαν τον Χριστόδουλο που δήλωνε ότι ήταν φοιτητής στη Χούντα οπότε δεν ήξερε!! Έχει το ντεκόρ με τα παιδικά για να περάσει το μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού νηπίων με αμφιλεγόμενα πειραματικά σκευάσματα κατά κάποιους εξέχοντες ειδήμονες γεννετικούς τροποποιητές και γονιδιακές θεραπείες;;Τι παριστάνει τον Αη Βασίλη των εμβολίων που θα φωτογραφίζεται με κάθε παιδί που θα εμβολιάζεται;;;Κάπως πρόωρα βγήκε λείπει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

”Τρίτη δόση. Εμβολιαζόμαστε. Διαλέγουμε τον δρόμο της επιστήμης και της ζωής.”

Ποιάς επιστήμης η επιστήμη είναι διχασμένη σε διεθνές ακαδημαϊκό επίπεδο.

Επιστήμη είναι και η Νομική και οι Πολιτικές Επιστήμες και η Κοινωνιολογία και η Ηθική και η Ιστορία που κονιορτοποιήθηκαν αυτή την περίοδο…Απαρτχάιντ κατά ανεμβολίαστων στην Αυστρία, απαγόρευση μετοχής σε κοινοβουλευτικές Ψηφοφορίες σε βουλευτές στη Λετονία, καθεστώς διακρίσεων κατά συμπολιτών μας που δεν δέχονται να μετέχουν σε υποχρεωτικό ή καταναγκαστικό εμβολιασμό με σκευάσματα που διανύουν πειραματικό στάδιο κάτι που σαφώς αντιβαίνει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης κι όλο το Ιατρικό Δίκαιο και τις Διθνείς Συμβάσεις που τον διέπουν.

Ο Αλέξης θέλει να είναι στον κόσμο του και καλά κάνει … όμως όταν είσαι πολιτικός αρχηγός και μάλιστα ενός χώρου συγκεκριμένου δεν μπορείς να σφυρίζεις αδιάφορα να παριστάνεις το παιδί τ’ ανέμελο όταν για μια ακόμη φορά ήχησαν οι σειρήνες του ναζισμού, της μισαλλοδοξίας και των γκέτο στην Ευρώπη! Γίνεται χαμός σε Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Αυστραλία από κινήματα ως πότε θα αποσιωπείτε την πραγματικότητα;;

Επίσης, η ιατρική πράξη είναι προσωπικό δεδομένο και καλύπτεται από ιατρικό απόρρητο δεν είναι διαφημιστικό διάλλειμα. Δεν μας αφορά αν εμβολιάστηκες και με τι εσύ και όλη σου η οικογένεια. Μας ενδιαφέρει η επανίδρυση ψηφιακών αυτή τη φορά στρατοπέδων συγκέντρωσης, η αντίληψη το Εμβόλιο Απελευθερώνει, τα υγειονομικά δαιβατήρια που αναβιώνουν τα γενεναλογικά και υγειονομικά των Ναζί, τα εργασιακά δικαιώματα και κεκτημένα που χάνονται οι θέσεις εργασίας που απωλέσθηκαν από κάτι μέτρα Μεσαιωνικά σαν αυτό του lockdown της κοινής καραντίνας. Για τις ζωές που χάνονται από υποστελεχωμένη Δημόσια Υγεία και διαχείριση κρίσης…για την απερίγραπτη Λογοκρισία, και καλοπληρωμένη Προπαγάνδα κάθε μορφής και προς πάσα κατεύθυνση.

Χαίρομαι που ο Αλέξης αισθάνεται παιδί όμως υπάρχει και η ρήση ”μὴ παιδία γίνεσθε ταῖς φρεσίν” αλλά ως προς την κακία..

αγωνιστείτε για να τιθασευτεί το μίσος και ο διχασμός στην κοινωνία.

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε ν’ αποτελέσει το αντίπαλο δέος στο νο1 διεθνές όσο κι εγχώριο πολιτικό ζήτημα όπως εξελίσσεται αυτό της πανδημίας και όλης διαχείρισης κρίσης είναι αυτός και ο λόγος που καθηλώνει τα ποσοστά του. Το 50% του λαού περιμένει την κοινοβουλευτική του έκφραση αντιπροσώπευση…

Εντάξει το έκανες, δεν έκανες δα και καμιά επανάσταση το Politically correct έκανες ή σας καλύπτουν πια μόνο οι τεχνολογικές επαναστάσεις όπως κάποιους ανώτερους εκκλησιαστικούς τα τεχνολογικά θαύματα. Νομίζω συγκλίνατε πολύ τον τελευταίο καιρό…και κόντρα τα τηλέφωνα…

Πάντως αν μη τι άλλο το κουρτινάκι ήταν χαρούμενο και το ”χαμόγελο του παιδιού” που έκανες θετικό..

dimpenews.com

Back to top button