Ελλάδα

Τι δεν καταλαβαivεις;

ΚΟΡΑΚΑΣ, ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ, ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ!!!

ΟΛΟΙ του ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ. χωμένοι ΟΛΟΙ στο ΒΟΛΕΜΑ και την ΤΡΕΛΗ ΚΟΝΟΜΑ,,,,, 

Είδαμε την ΓΛΗΝΟΥ με σημαιάκι του ΠΑΣΟΚ (στον Jeftry Papandreou), είδαμε τον Πορδοσάλτε αγκαλιές και φιλιά με τον Μπουμπούκο,, βγαίνουν τώρα και πολλά στο φως για το Παρελθόν της Κυρά ΠΑΓΩΝΑΣ (αυτή που θέλει να σου ΚΟΨΕΙ και τα ΒΑΣΙΚΑ είδη για να επιβιώσεις από το SUPERMARKET),,, ήταν ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ του ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ!!! Η ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! 

Πόση αξιοκρατία υπάρχει τελικά στην επιστημονική ενημέρωση; Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε έξι νοσοκομεία συνολικά μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο και έδιωξαν 20.000 άτομα από το ΕΣΥ (στοιχεία ΠΟΕΔΗΝ) και πετούσε γιατρούς από την Πρωτοβάθμια Υγεία η Ματίνα Παγώνη ήταν αφισοκολλήτρια των Σαμαροβενιζέλων του διοργάνωνε προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Έτσι φτάσαμε 17.000 νεκρούς, και θα τους ξεπεράσουμε!

Όπως φαίνεται σε ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη από την προεκλογική περίοδο του 2019, αλλά η Ματίνα Παγώνη, διοργάνωνε προεκλογικές ομιλίες του πρώην υπουργού Υγείας σε νοσοκομειακό προσωπικό. Το 2019, όπως ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει σε ανάρτησή του με σχετικές φωτογραφίες: 

«Η αγαπημένη μου Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ γιατρός κ. Ματίνα Παγώνη διοργάνωσε συνάντηση γιατρών προς τιμήν μου σήμερα εν όψει εκλογών. Είδα παλιούς φίλους, τον πρώην Υπουργό κ. Γιαννόπουλο, τον κ. Νικητέα και πολλούς άλλους. Τους ευχαριστώ για την στήριξη»

Leonidas Nikolas Palaiologakis

Back to top button