Διεθνή

Η άλλη οπτική. Κορυφαίοι ειδήμονες Πανεπιστημιακοί Ιολόγοι και ο Νομπελίστας Luc Montagnier: αντενδείκνυται ο μαζικός εμβολιασμός εν μέσω πανδημίας γιατί προκαλεί μεταλλάξεις. Ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από παραλλαγές, μεταλλάξεις…!

Κορυφαίοι ειδήμονες από όλον τον κόσμο έχουν προειδοποιήσει από πολύ νωρίς -συσχετίζοντας την εμφάνιση των πολλαπλών μεταλλάξεων με το μαζικό εμβολιασμό εν μέσω πανδημίας και

θεωρούν ότι ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από μεταλλάξεις όπως οι ίδιοι επίσης διαπιστώνουν:

Καθηγητή Luc Montagnier Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008:ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού!Ο μαζικός εμβολιασμός είναι τεράστιο ανεξήγητο επιστημονικό λάθος.Ευνόησε τη μόλυνση.Πολλοί το γνωρίζουν, οι επιδημιολόγοι επίσης είναι αδιανόητο να εμβολιάζεις κατά την περίοδο μιας πανδημίας’‘ δηλώνει.. 

Βέλγος Iολόγος,Περιβαλοντικός Μικροβιολόγος Kaarle Parikka: ο μαζικός εμβολιασμός σε περίοδο εξέλιξης πανδημίας προκαλεί μεταλλάξεις του ιού ειδικά αν ο ιός είναι ιδιαίτερα μεταλλάξιμος ως ιός RNA (όπως ο covid19) σ΄ αντίθεση με τους ιούς DNA.Έτσι τα εμβόλια καθίστανται αναποτελεσματικά και προκαλούν και μεταλλάξεις!ΒΙΝΤΕΟ

Ο Christophe De Brouwer Επιδημιολόγος καθηγητής του ULB Βρυξελλών,Πρόεδρος Σχολής Δημόσιας Υγείας: Ο εμβολιασμός κατά covid19 είναι μονοκλωνικός,δεν προστατεύει από παραλλαγές και μεταλλάξεις!

O Γάλλος Ιολόγος Philippe Poindron επίτιμος Καθηγητής Ιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου ξεκαθαρίζει στην τηλεόραση CNEWS ότι: Ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από μεταλλάξεις και μετάδοση ιού. 

Ο Ανοσολόγος Καθηγητής Jacques Cohen: Όλα τα εμβόλια mRNA ή μ’ αδενοϊό φορέα (π.χ AstraZeneca) αναποτελεσματικά για τις μεταλλάξεις του Covid19.

Το εμβόλιο AstraZeneca και άλλα εμβόλια OGM-(viral vector, ιογενών φορέων), αυξάνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης μιας παραλλαγής-μετάλλαξης του ιού;

MΕΛΕΤΗ SAGE-UK: το εμβόλιο στο UK μπορεί να επιταχύνει την εμφάνιση μετάλλαξης.

Καθηγητής Οξφόρδης: τα εμβόλια ενδεχομένως δεν ανταποκρίνονται στην μετάλλαξη της Ν Αφρικής που μεταδίδεται ταχύτερα από την βρετανική.

dimpenews.com

Back to top button