breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Πρωτoστατnσε στις αvτιδρασεις κατα των μετρωv και… παραμέvει πρoφυλακισμέvoς εδώ και εvάμισn μήvα, χωρiς να του έxoυν απαγγελθεi κατnγoρiες ! ! !

Δεν συμβαινει μονο στην Ελλαδα…

Ειναι πλεον πανευρωπαικο φαινομενο…

Ο Ρομπέρτο Φιόρε, ο Πρόεδρος του APF , από το κελί της Νάπολης στην Ιταλία όπου παραμένει προφυλακισμένος εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, χωρίς ακόμα να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες (!) , απευθύνει μήνυμα στον Επίτιμο Πρόεδρο του APF και έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού Γιάννη Λαγό, διατρανώνοντας την πίστη του στα ιδανικά της Ελευθερίας. 

Μιας Ελευθερίας στην οποία οι ίδιοι, με το παράδειγμα και τον αγώνα τους, έβαλαν τον θεμέλιο λίθο. 

Διαβάστε μεταφρασμένο, το μήνυμά του:

 «Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω όλους τους πατριώτες που έστειλαν επιστολές, έγραψαν δηλώσεις στον Τύπο ή διαδήλωσαν υπέρ μας. 

Ευχαριστώ τον ευρωβουλευτή Λαγό για τη γραπτή του ερώτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Αν και οι κατηγορίες εναντίον μας είναι εντελώς αβάσιμες, πρέπει να πω ότι η υποστήριξη από τους Ιταλούς και τους Ευρωπαίους ήταν πολύ ενθαρρυντική, αφού τις διαμαρτυρίες μας ενάντια στην τυραννία του Green Pass τις υποστηρίζει ένας στους τέσσερις Ιταλούς, και, ως εκ τούτου, πλέον αμφισβητούμε τη νομιμοποίηση του Ντράγκι και τη νομιμότητα του Green Pass  

Το APF και οι πατριώτες ανά την Ευρώπη είναι έτοιμοι να διακινδυνεύσουν την ελευθερία τους για να υπερασπιστούν την ελευθερία των Ευρωπαίων λαών».

Ρομπέρτο Φιόρε

πηγη 

Back to top button