breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σοκ στο Βέλγιο αυτοκτόνησε ένας 28χρονος ”αντιεμβολιαστής” νοσοκόμος 5 μέρες μετά την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού στους εκεί υγειονομικούς! Άφησε επιστολή που ενοχοποιεί εργασιακή πίεση.

Τι αποκαλύπτει το FACEBOOK του! Καρέ καρέ η πορεία του προς το θάνατο! Ποιός σκότωσε τον Romain;

Σοκ στο Βέλγιο αυτοκτόνησε ένας 28χρονος ”αντιεμβολιαστής” νοσοκόμος 5 μέρες μετά την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού στους εκεί υγειονομικούς! Άφησε επιστολή που ενοχοποιεί εργασιακή πίεση. Τι αποκαλύπτει το FACEBOOK του! Καρέ καρέ η πορεία του προς το θάνατο! Ποιός σκότωσε τον Romain;

Ο Romain Audrit, ένας 28χρονος νοσοκόμος από τα Spa αυτοκτόνησε στις 22 Νοεμβρίου. Ο αδελφός του εξηγεί ότι ήταν οικογενειακά προβλήματα που τον ώθησαν να κάνει κάτι ανεπανόρθωτο. Σύμφωνα με τους συναδέλφους του, ήταν επίσης λόγω της πίεσης που δέχονται οι υγειονομικοί.

Οι συνάδελφοι του Romain, είναι υπό σοκ. Αυτή τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου αυτοκτόνησε. Ο 28χρονος νοσοκόμος απεικονίζεται ως ένας «εξαιρετικός τύπος», πάντα με καλή διάθεση και που ήξερε να δίνεται στα αγαπημένα του πρόσωπα και στους ασθενείς.

Σύμφωνα με τον αδερφό του τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ρομέν έχασε μια καρκινοπαθή ασθενή με την οποία είχε δεθεί πολύ. Ένα τραγικό γεγονός που τον άγγιξε πολύ. Τραύμα για τον νεαρό ήταν και η απώλεια των γονιών του ως παιδί. Πριν από 23 χρόνια, όταν ο Ρομέν ήταν μόλις πέντε ετών, η μητέρα του πέθανε. «Η ζωή ήταν δύσκολη για αυτόν, από την εξαφάνιση των γονιών μας. »

Peut être une image de 1 personne, position debout et intérieur

Εργασιακή πίεση
Σε μια επιστολή που τους απευθύνεται, ο Romain εξηγεί το απονενοημένο του διάβημα λόγω της ολοένα και μεγαλύτερης πίεσης στο επάγγελμα, ειδικά εν όψει της υγειονομικής κρίσης υγείας. Τον τελευταίο καιρό ο νοσηλευτής μοιράζεται στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες και κείμενα για τις δυσκολίες της δουλειάς.(σσ κυρίως τον προβληματίζει η υποχρεωτικότητα εμβολίου) Ο Benjamin αντικρούει αυτές τις δηλώσεις. Για τον ίδιο, ο λόγος που οδήγησε τον αδελφό του στην αυτοκτονία ήταν τα προσωπικά του προβλήματα και τίποτα άλλο.( σσ δυστυχώς το οικογενειακό περιβάλλον πολλές φορές σοκαρισμένο όπως είναι δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων να τιμήσει τους νεκρούς του. Άλλα δείχνουν τα στοιχεία.)

Η κηδεία θα γίνει αυτό το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 9.45 π.μ., στο κρεματόριο Welkenraedt (rue de Yser 146).7sur7.be

Λόγω της συνεχώς αυξανόμενης πίεσης στο επαγγελματικό του περιβάλλον ο Romain, ο 28χρονος νοσοκόμος αυτοκτονεί. Οι συνάδελφοί του πιστεύουν ότι ήταν η πίεση στη δουλειά που τον ώθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Λόγω της συνεχώς αυξανόμενης πίεσης στην εργασία, ο Romain αυτοκτόνησε..

Σε επιστολή του προς τους συναδέλφους και τους συγγενείς του, έκανε λόγο για την ολοένα αυξανόμενη πίεση που δεχόταν στη δουλειά. Και ακόμη περισσότερο από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, όπως μεταδίδει το Sudpresse.

Στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο, ο αδερφός του Μπέντζαμιν ξέσπασε τη θλίψη του, στέλνοντας ένα μήνυμα στη μητέρα του που έφυγε πριν από 23 χρόνια.lalibre

Peut être une image de 1 personne, fleur et texte

Τι αποκαλύπτει το FACEBOOK του! Καρέ καρέ η πορεία του προς το θάνατο! Ποιός σκότωσε τον Romain;

Μπήκαμε στον προσωπικό του λογαριασμό που είναι ακόμη εν ισχύ με την κωδική ονομασία RomSon Audrit ( Rom όπως Romain, Son όπως soignant=υγειονομικός αλλά και son= γιος αναφορά στην διπλή ορφάνια που από νωρίς έζησε και τον χάραξε ως ανεξίτηλο τραύμα ) .

Εκεί το τοπίο ξεκαθαρίζει το κίνητρο της αυτοχειρίας διευκρινίζεται. Σίγουρα ήταν άτομο επιβαρυμένο από προσωπικά οικογενειακά δράματα του παρελθόντος που τον στιγμάτισαν ωστόσο η χαριστική βολή φαίνεται να είναι οι εργασιακοί λόγοι και ακόμη πιο συγκεκριμένα η απόφαση να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στους υγειονομικούς. Στην επιστολή του όπου εξηγεί τους λόγους του μακάβριου εγχειρήματός του και δεν δίνεται στη δημοσιότητα αναφέρεται σύμφωνα με τον βελγικό τύπο η πίεση στο εργασιακό περιβάλλον. Επίσης τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι συνάδελφοί του εκεί αποδίδουν την αυτοκτονία. Όμως το προφίλ του στο fb είναι καταπέλτης είναι διαφωτιστικό ρίχνει άπλετο φως σε μια εν πρώτοις τόσο σκοτεινή υπόθεση.

Ο Romain φαίνεται ότι είναι και συνειδητοποιημένος και σκεπτόμενος και πολιτικοποιημένος κατά το κοινώς λεγόμενο ψιλιασμένος τύπος. Δεν είναι απλά ένα ευαίσθητο παιδί με τραύματα. Είναι χειραφετημένος έχει άποψη κι ειδικά για κρίση κόβιντ που αγγίζει τόσο τον εργασιακό του τομέα. Έχει πάρει θέση τάσσεται ανοιχτά κατά της πολιτικής επιβολής των εμβολίων θεωρεί ότι είναι θέμα εμπορευματοποίησης της υγείας και μπίζνα των Big Pharma. Είχε ιδεολογικό ζήτημα κι ένσταση κατά της μανιώδους εμβολιακής πολιτικής που τον στόχευσε!

Στις 26 Μαρτίου έχει αντιεμβολιακή ανάρτηση με λεζάντα: ”το να πιστεύεις ότι η φαρμακοβιομηχανία μάχεται κατά των ασθενειών είναι σαν να πιστεύεις ότι οι κατασκευαστές όπλων μάχονται για-υπέρ την ειρήνη”

Μιλούν για αδιόρατες πιέσεις στο εργασιακό περιβάλλον λες και είχε κάποιες προσωπικές κόντρες. Η αλήθεια είναι άλλη. Η εργασία του ήταν η ευτυχία του το νόημα της ζωής του κι όταν αυτό διακυβεύθηκε κατέρρευσε.

Μόλις στις 10 Νοέμβρη λίγες μέρες πριν η βέλγικη κυβέρνηση ανακοινώσει υποχρεωτικό εμβολιασμό για υγειονομικούς με ποινή αναστολής εργασίας έγραφε: ”η ευτυχία μου είναι να εργάζομαι! οι υπέροχοι συνάδελφοί μου .Μια ομάδα υψηλών επιδόσεων..”

Από εδώ προκύπτει ότι ήταν άνθρωπος της κοινωνικής προσφοράς που τον γέμιζε η δουλειά του η προσφορά στο συνάνθρωπο. ήταν όντως ένας υπέροχος άνθρωπος όπως τον περιγράφουν οι συνάδελφοί του κι όσοι τον έζησαν.

Καθοριστική είναι η ανάρτησή του στις 17 Νοεμβρίου 2021 δηλ. 5 μέρες πριν την αυτοχειρία που υποδηλώνει σαφώς το κίνητρο αλλά και ίσως και την κατάληξη του.Kαι πολύ περισσότερο είναι 17 Νοεμβρίου όταν ”Συμφωνία για υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών σε επίπεδο Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης ανήγγειλε ο Υπ. Υγείας Βελγίου!”

Γράφει ” σύντομα ( δηλ. σε λίγο καιρό)…ήμουν νοσοκόμος και αυτοχειροκροτούμαι”….Τραγική ανάρτηση με μαύρο φόντο. Είναι η μέρα που επίσης αλλάζει την φωτογραφία του στην couverture του στο fb και βάζει ένα γνωστό σκίτσο όπου ο υγειονομικός μαχαιρώνεται πισώπλατα από πολλά χειρουργικά ψαλίδια. Με βάση αυτήν την ανάρτηση επιβεβαιώνεται ότι είναι και θα παραμείνει ανεμβολίαστος γι αυτό και το ”νοσοκόμος” θ’ αποτελεί γι αυτόν παρελθόν.

Mια άλλη του ανάρτηση είναι από τη μαρτυρία μιας συναδέλφου του:

” επίπονες συνθήκες εργασίας ήδη πριν την κρίση, ψέμα κι εγκατάλειψη από πολιτικούς μας κατά τη διάρκεια του 1ου κύματος , οι ήρωες καθίστανται δημόσιος κίνδυνος όταν τολμούν να κάνουν μια επιλογή της προσωπικής τους υγείας! Δεν είμαι αντιεμβολίστρια ούτε συνομοσιωλόγος. Τα επιχειρήματά μου είναι θεμελιωμένα σ επιστημονικές βάσεις σε μελέτες στις αναφορές του sciensano.” Κι από εδώ διαφαίνεται ότι το τελευταίο σημείο τριβής ήταν η υποχρεωτικότητα γι αυτό και συμμερίζεται την άποψη της συναδέλφου του και τη δημοσιοποιεί στις 27/10/21.

Ο θάνατος του εντάσσεται σαφώς στις παράπλευρες απώλειες του επιβαλλόμενου υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού..Εμφανίζεται σε πρώτο χρόνο ως αυτοκτονία αλλά το ερώτημα είναι ποιος τον εξώθησε. Ποιος σκότωσε τον Romain;;

Λεπτομέρεια. Το Βέλγιο δεν είναι μια κοινωνία απολαύσεων. Είναι μια κοινωνία όπου η εργασία είναι η μόνη φυγή όπου η εργασία για το μέσο Βέλγο είναι το απόλυτο νόημα ζωής. Παντού η εργασία είναι μια απάντηση στο υπαρξιακό αλλά και στον βιοπορισμό. Στο Βέλγιο αυτό βιώνεται πολύ πιο έντονα είναι μια αυστηρών αρχών κοινωνία χωρίς πολλές διεξόδους. Αυτοί που του έκοψαν τη δουλειά έκοψαν και το νήμα της ζωής του.

dimpenews.com

Back to top button