breaking newsΕλλάδα

Σφοδρή επίθεση των δυνάμεων ασφαλείας διέλυσε τους Αφγανούς – Απέτρεψε τα χειρότερα στην πόλη της Μυτιλήνης (upd

 

Σφοδρή επίθεση των δυνάμεων ασφαλείας διέλυσε τους Αφγανούς αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες και απέτρεψε τα χειρότερα για την πόλη της Μυτιλήνης.

Οι αστυνομικές αρχές διέλυσαν την συγκέντρωση των Αφγανών που είχαν έρθει από το hot stop της Μόριας.

Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, συγκεκριμένα, άνδρες των ΜΑΤ απώθησαν τους Αφγανούς παράνομους μετανάστες για να αποχωρήσουν από τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου. Για ορισμένα λεπτά επικράτησε ένταση, με τους μετανάστες να τρέπονται σε φυγή, προκειμένου να αποφύγουν τις προσαγωγές και τις συλλήψεις.

Η κατάσταση πάντως παραμένει έκρυθμη.


Νέα επιδρομή ετοιμάζουν οι Αφγανοί στην πόλη της Μυτιλήνης και ήδη 300 από αυτούς κατέλαβαν την κεντρική πλατεία όπου ενισχύονται συνεχώς με νέες ομάδες παράνομων αλλοδαπών.

Η κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης μπροστά το δημοτικό θέατρο της πόλης,  χαρακτηρίζεται εκρηκτική ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σχηματίσει κλοιό γύρω από από τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες.

Την ίδια ώρα ομάδες Αφγανών από το ΚΥΤ της Μόριας συνεχίζουν να προσέρχονται στο κέντρο της πόλης και είναι σαφές πως ο όγκος των αλλοδαπών σε λίγο θα είναι παρόμοιου μεγέθους με του χθεσινού.

Οι αλλοδαποί έρχονται οπλισμένοι με ξύλα και σιδερολοστούς και αναμένεται εκ νέου μια πολύ δύσκολη ημέρα για τους κατοίκους του νησιού.

 

Pronews
Back to top button