breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Luc Montagnier (νόμπελ Ιατρικής 2008): Με δεδομένες τις παρενέργειες (του εμβολίου), λόγω αμφιβολίας, απέχουμε…

 

Να συνετιστούμε και να σταματήσουμε άμεσα τους μαζικούς εμβολιασμούς ιδίως σε μικρά παιδιά, αν δεν θέλουμε να χαθεί μια ολόκληρη γενιά, αλλά και αυτός ο πολιτισμός μας, τονίζει εναγωνίως ένας από τους πλέον ειδικούς επιστήμονες διεθνώς και διάσημος Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier – σε συνέντευξή του πριν από δέκα μέρες σε γαλλικό διαδικτυακό κανάλι (SUD-RADIO)

Πού βρισκόμαστε τώρα’, σε ποια φάση; Τον ρωτά εισαγωγικά ο δημοσιογράφος, αναφορικά με τον κορωνοϊό

«Είμαστε σε πολύ σοβαρή κατάσταση!» απαντά επί λέξει ο Montagnier. Εξηγεί: υπάρχει τώρα μια νέα μετάλλαξη που προκαλεί σοβαρές παρενέργειες… Ενώ στην αρχή ήταν κοινές και υποφερτές, στη συνέχεια παρατηρήθηκαν μυοκαρδίτιδες και άλλα καρδιαγγειακά προβλήματα που σκοτώνουν… Οι παρενέργειες αυτές οφείλονται στα εμβόλια.

«Πολλοί θα πουν ότι δεν είναι πολλοί οι θάνατοι, είναι μειοψηφία… Όμως για μένα που είμαι γιατρός ακόμα και ένας θάνατος είναι πρόβλημα, πόσο μάλλον περισσότεροι θάνατοι, αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα! Η ιδέα ότι το εμβόλιο είναι επικίνδυνο, αλλά έχει και ωφέλιμο αποτέλεσμα είναι απαράδεκτη, διότι έχει προκαλέσει (ιστορικά) πολύ πόνο!

«Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι άνθρωποι μιλάνε… ίσως κάποτε μάθουμε την αλήθεια… Εμφανίζονται νέες παραλλαγές του ιού που απομακρύνονται από την αρχική δομή του, την εκδοχή των κινέζων ερευνητών… Στην αρχή ήταν ένας ιός, μετά όμως ένα άλλο πράγμα… ο ιός που μολύνεται από τα βακτήρια είναι πολύ πιο παθογόνος από τον ίδιο τον ιό..έγινε πολύ πιο παθογόνος από τότε που άρχισε να αναπτύσσεται μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό.»

Τώρα είμαστε στην τρίτη φάση, τόνισε ο Montagnier, περιγράφοντας ως εξής:

1η φάση- άμεσες παρενέργειες, κοινές όχι μακροπρόθεσμες, όμως ενίοτε και άνθρωποι πεθαίνουν, το ίδιο και στη 2η φάση… καρδιαγγειακά επεισόδια, μυοκαρδίτιδες, θάνατοι. Στην 3η φάση μιλάμε για τις λεγόμενες ασθένειες prion, οι οποίες προκαλούνται από μία πρωτεΐνη την «prion» [σ.τ.μ. Prp], εγκεφαλοπάθειες που ήταν πολύ σπάνιες θανατηφόρες ασθένειες… μία στο εκατομμύριο, οι οποίες αίφνης δεν είναι σπάνιες …Μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς υπάρχουν αρκετά περιστατικά λ.χ. της ασθένειας Creutzfeldt-Jakob που μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο … αυτή η πολύ σπάνια ασθένεια έχει ήδη 7 θύματα, άνθρωποι που έκαναν και τις δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer. Επτά διαφορετικοί ασθενείς από διαφορετικούς γιατρούς παρουσίασαν αυτή την ασθένεια… αρχικά είχαν ήπια συμπτώματα, σιγά σιγά εμφάνισαν τα ιδιαίτερα (παθογνωμικά) χαρακτηριστικά της ασθένειας αυτής – CJD .

«Ναι μεν, δεν έχει αποδειχθεί η αιτιότητα από το εμβόλιο, αλλά παρατηρούμε, κάνουμε αυτή τη σοβαρή υπόθεση, με βάση το ότι μοναδικός κοινός παράγοντας μεταξύ των 7 είναι το (ίδιο) εμβόλιο…»

Υπάρχουν δύο σοβαρές παράμετροι που πρέπει να εξετάσουμε – η εύκολη και ισχυρή μεταδοτικότητα του ιού και η δυνατότητά του να μεταλλάσσεται… μια πλειάδα μεταλλάξεων. Ο ιός είναι έξυπνος και διαφεύγει εύκολα από τα αντισώματα… γι αυτό είναι στρατηγικό λάθος τα εμβόλια να βασίζονται στα αντισώματα, διότι τελικά αυτά διευκολύνουν τα αντισώματα εκείνα που είναι υπεύθυνα για τη μόλυνση από τον ιό. Αντίστοιχα, όπως και ο ιός της γρίπης λύνει κάθε χρόνο τον γρίφο των αντισωμάτων, διαφεύγοντας από αυτά, γι αυτό και τα προγνωστικά μοντέλα του Παστέρ για τις παραλλαγές της γρίπης δεν είχαν επιτυχία.

Έχουμε και άλλα όπλα, αλλά τα εμβόλια χρησιμοποιούν μόνον το όπλο των αντισωμάτων κατά της πρωτεΐνης-ακίδας… Εγώ έχω προτείνει ένα όπλο, το εμβόλιο BCG κατά της φυματιώσεως [Bacillus Calmette–Guérin]… αυτό προσδίδει και κυτταρική ανοσία, που λειτουργεί εν μέρει και κατά του κορωνοϊού.

Τα εμβόλια αυτά τελικά δεν μας προστατεύουν, δεν επαρκούν να μας προστατεύσουν από τη μεταδοτικότητα, λίγο μόνο από τις παρενέργειες… έτσι λοιπόν οι εμβολιασμένοι είναι και μολυσμένοι! Στις Η.Π.Α., ανθρώπους οι οποίοι εμβολιάσθηκαν και όμως μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό τους ενέταξαν στην κατηγορία «ανεμβολίαστοι», χαρακτηριστικό ψεύδος του συστήματος! Πλέον έχουν παραδεχθεί ότι με το εμβόλιο δεν αποτρέπουν τη μετάδοση, αλλά επιμένουν ότι αποτρέπει τη βαριά νόσηση. Το σύστημα σιωπά για το γεγονός ότι υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις για τους ασθενείς με covid-19, θεραπείες που είναι πιο φθηνές, λειτουργικές και πιο ασφαλείς.

Ως προς τις παρενέργειες prions, που μέχρι σήμερα ήταν σπανιότατες, αλλά αναμένεται να γίνουν χιονοστιβάδα, είναι μεταδοτικές, όχι μέσω του αέρα προς το παρόν, αλλά πρέπει να θυμόμαστε την νόσο των Τρελών Αγελάδων…

Όσον αφορά το αλουμίνιο, βασικό συστατικό των εμβολίων κατά της γρίπης, ο Montagnier ήταν αποκαλυπτικός: όπως είπε, η υπόθεση είναι ότι το αλουμίνιο, που υπάρχει ως ενισχυτική ουσία (adjuvant) στο εμβόλιο της γρίπης, κάνει σύμπλεγμα με τις πρωτεΐνες των νευρώνων. Είναι πιθανόν ότι υπάρχει αλουμίνιο και στα εμβόλια κατά του COVID-19. Ακόμη και ίχνη του στοιχείου αυτού, ίχνη τοξικότητας, είναι βλαπτικά, ιδίως αν επαναλαμβάνονται οι εμβολιαστικές δόσεις κάθε χρόνο. Η επανάληψη των δόσεων μπορεί να δημιουργήσει έδαφος για την ανάπτυξη πρωτεϊνών prions.

Αναφερόμενος στα εμβόλια mRNA, επεσήμανε ότι καλλιέργησαν ελπίδες αλλά δυστυχώς, δεν ξέρουμε τι προκαλούν μέσα στο σώμα μας, είναι απρόβλεπτες οι συνέπειες!

Φοβάμαι ότι θα υπάρξει και πέμπτη φάση όπου θα περιθάλπουμε πολλούς αρρώστους από τα εμβόλια. Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από τον εμβολιασμό και ήρθαν πολύ γρήγορα οι παρενέργειες! Ήδη έχουμε 20 περιστατικά στον Καναδά με CJD, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι από το εμβόλιο αλλά χρειάζεται ανάλυση. Γι αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα ο μαζικός εμβολιασμός.

Ο Montagnier σημαίνει γενικό συναγερμό – κάνουμε πολύ μεγάλο λάθος, πρέπει να το αναγνωρίσουμε, είναι αργά, ο πολιτισμός μας κινδυνεύει απ’ αυτό το λάθος.

Arretons! Arretons! φωνάζει- Να σταματήσουμε! Πρέπει να σταματήσουμε τον μαζικό εμβολιασμό.

Ανησυχώ, λέει, γιατί θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά… Στις Η.Π.Α έχουν φθάσει μέχρι τα νεογέννητα (από 0-5 ετών). Αυτά τα παιδιά κινδυνεύουν να πεθάνουν… Ακόμη και αν πεθάνουν 10, 20 χρόνια αργότερα, τονίζει. Σκοτώνουμε μια γενιά! Πιστεύω ότι πρέπει να το σταματήσουμε. Είναι απαράδεκτο να πεθαίνουν νέοι και παιδιά από την αρρώστια αυτή. Prudence! Prudence! Σύνεση χρειάζεται. Να συνετιστούμε… Να αφήσουμε τους γιατρούς να παρατηρήσουν και να μιλήσουν, γιατί υπάρχει ένα πέπλο από ψέματα… να πάρουν πρωτοβουλίες, ειδικά οι νέοι γιατροί που φοβούνται για την καριέρα τους…

Με δεδομένες τις παρενέργειες, επειδή υπάρχει αμφιβολία, απέχουμε (από τα εμβόλια). Αν δεν πάρουμε τα μέτρα μας θα καταστραφούμε ως πολιτισμός! Τι μπορούμε να κάνουμε; Θέλει μελέτη, έρευνα… Να αναλύσουμε επιστημονικά τη μεταλλαγμένη πρωτεΐνη, όμως να σταματήσουμε τους μαζικούς εμβολιασμούς… δεν πρέπει να πειράζουμε το γονιδίωμα! Να αλλάξουμε προσανατολισμό, να δώσουμε προβάδισμα σε άλλες θεραπείες, χωρίς παρενέργειες.

Η λύση είναι πολιτική, είναι στα χέρια των κυβερνήσεων οι οποίες είναι υπεύθυνες. Επιτέλους να αφήσουμε την υποκρισία και να θυμηθούμε τον Ιπποκράτη!

[Απόδοση από τα Γαλλικά αποσπασμάτων της συνέντευξης: Χαρά-Ανδριάνα Λιαναντωνάκη]

Ολόκληρη την συνέντευξη δείτε την ΕΔΩ.

Από: enromiosini.gr

Back to top button