Ελλάδα

Mετρα εκδικnτικα ! ! ! Οι “ειδικoi” ετoιμάζοvται να κλεiσουν και πάλι την Βoρεια Eλλάδα που αvτιστέκεται…

Τα νεα μετρα δεν ειναι για τον περιορισμο της κορωνογριπης…

Ειναι εκδικητικα, γι αυτους που δεν εσκυψαν κεφαλι και τους εγραψαν εκει που δεν πιανει μελανι…

Η κυβέρνηση λοιπον, έχει ήδη αποφασίσει να πάρει νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, μέτρα τα οποία εάν και διαψεύδει ότι θα είναι σαν αυτά που ζήσαμε πέρσι, δηλαδή με οριζόντιο κλείσιμο των καταστημάτων, σίγουρα θα πλήξουν περεταίρω την οικονομία και θα διαχωρίσουν και άλλο τους πολίτες.

Στις 11:30 στο Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τους υπουργούς Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και Άκη Σκέρτσο, στην οποία θα συμμετέχουν οι περιφερειάρχες της Βόρειας Ελλάδας και η ΚΕΔΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα νέα μέτρα που θα παρθούν δεν θα είναι οριζόντια, δηλαδή δεν θα επιβληθεί lockdown, παρόλα αυτά θεωρείται αρκετά πιθανό το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων/μπαρ στις «κόκκινες» περιοχές, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι στα καφέ – μπαρ και εστιατόρια που λειτουργούν και σε εξωτερικό χώρο αναμένεται να μεγαλώσουν οι αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών και να κάθονται σε αυτά λιγότερα άτομα.

Επιπλέον, εφόσον οι εξωτερικοί χώροι είναι κλεισμένοι με τέντες και πλαϊνά προστατευτικά, αναμένεται να λογίζονται ως κλειστοί, κι έτσι να μην επιτρέπεται πλέον οι είσοδος σε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να επιτρέπονται μόνο καθήμενοι στους χώρους εστίασης και διασκέδασης ή ακόμη και να απαγορευτεί για ακόμα μία φορά η μουσική.

Επιπροσθέτως αναμένεται να υπάρξει η επιστροφή της υποχρεωτικής μασκοφορίας σε όλους τους χώρους (εξωτερικούς και εσωτερικούς) στις «κόκκινες» περιοχές, δηλαδή κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα,  θα αυξηθούν τα τεστ που θα χρειάζεται να κάνουν οι ανεμβολίαστοι.
πηγη 

Back to top button