Ελλάδα

Nεες “κατιvιες” της Παγωvας….Δnλώσεις τρoμoκρατiας απο αυτnν που έλεγε ότι από Σεπτέμβριo θα πετάξoυμε τις μάσkες ! ! !

Η  Παγώνα που προ λίγων μηνών μας έλεγε ότι από Σεπτέμβριο θα βγάλουμε τις μάσκες και ότι από το καλοκαίρι θα τελειώσουμε τον κορωνοϊο….

Ο καθένας να προσπαθήσει να διαφυλάξει την οικογένειά του, να πάρει μέτρα προστασίας για να μη βρεθεί σε ράντζο ειπε…

Ναι αυτές είναι δηλώσεις που έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί!

«Αν δεν εμβολιαστούμε να πάμε 80% plus δεν πρόκειται να γίνει τίποτε» πρόσθεσε η Παγώνα.

Η Παγώνα  αναφέρθηκε επίσης στη δύσκολη νύχτα που πέρασαν χθες στο «Σωτηρία».

«Είχαμε μια νύχτα, μια πάρα πολύ δύσκολη, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, πήραμε ράντζα δανεικά από τη Σωτηρία», επισήμανε.

«Από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας πάει το πράγμα για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα», ξεκαθάρισε.

Σύμφωνα με τη Παγώνα, που ζήτησε «καθολικό εμβολιασμό», τα περιστατικά με κορωνοϊό που εισήχθησαν στο νοσοκομείο είναι 28 έως 45 ετών και οι περισσότεροι «ανεμβολίαστοι, βαριές περιπτώσεις ειδικά παχύσαρκοι με υποκείμενα σωληνώθηκαν. Και τα non COVID βαριά περιστατικά». 

«Βλέπουμε αποτέλεσμα του συνωστισμού των προηγούμενων ημερών είναι ένας αριθμός και από εκεί» σχολίασε, για την έκρηξη των κρουσμάτων και τις παρελάσεις.

Με δανεικά ράντζα

«Έχει γεμίσει το νοσοκομείο από περιστατικά non COVID, ενώ για τα COVID κλείσαμε κλινικές non COVID για να μπουν μέσα. Τώρα είναι η σειρά της Αττικής, μετά τη Θεσσαλονίκη. Τους έχουμε ξεπεράσει» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Είναι τραγικές οι στιγμές από χθες το βράδυ δεν έχει τελειώσει ακόμα η εφημερία δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το μεσημέρι είναι φοβερό» πρόσθεσε η Παγώνα. «Ξέρεις, συνέχισε τι σημαίνει να δανείζεσαι ράντζα από το διπλανό νοσοκομείο; Το προσωπικό είναι το ίδιο συν αυτούς που έχουν συνταξιοδοτηθεί… Αυτοί θα αντιμετωπίσουν αυτά που αντιμετωπίζουν συν όλα αυτά». 

Να σημειώσουμε εδώ ότι για τα ράντζα έχει απόλυτη ευθύνη η κυβέρνηση η οποία «πόνταρε» όλα τα λεφτά της στα εμβόλια και δεν φρόντισε εδώ και 1,5 περίπου χρόνο να ενισχύσει το ΕΣΥ.

«Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι τέλους Νοέμβρη είναι τόσο πιεστική η κατάσταση και τα χειρότερα βέβαια είναι μπροστά μας δεν το συζητάμε. 

Όταν φτάσει σε ένα σημείο να γεμίσει το νοσοκομείο με ράντζα που σημαίνει ότι δε θα μπορέσει να διαχειριστεί όλους τους αρρώστους γιατί είναι πάρα πολλοί, ένα προσωπικό πιεσμένο και κουρασμένο που δεν έχει πάρει άδειες γιατί υπάρχει αναστολή αδειών, καταλαβαίνετε ότι από δω και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ γιατί μπαίνει ο χειμώνας και ήδη ξεκίνησαν οι ιώσεις» προειδοποίησε.πηγη 

Back to top button