breaking newsκοινωνία

Σφαγή στην Πάφο: Την σκότωσαν μπροστά στα παιδιά της – Πού πέφτουν οι υποψίες της αστυνομίας

Φονική επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο δέχθηκε γυναίκα στην Πάφο και συγκεκριμένα στην περιοχή Τεχνικής Σχολής. Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να δέχθηκε την επίθεση από οικείο πρόσωπό της με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

 

Πρόκειται για αλλοδαπή γυναίκα 31 ετών. από τη Συρία ενώ καταζητείται ομοεθνής της γύρω στα 40 ως φερόμενος δράστης. Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία που διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες που επέφεραν το μοιραίο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα φέρει τραύμα στο στήθος ενώ μάρτυρας του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας που βρέθηκε στο σπίτι για προγραμματισμένη επίσκεψη.

Οι υποψίες της αστυνομίας

Στον πρώην σύζυγο στρέφονται οι υποψίες της Αστυνομίας για  το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην Πάφο. Η γυναίκα φέρεται να είχε προστριβές με τον πρώην σύζυγό της στο παρελθόν οι οποίες την οδήγησαν στην Αστυνομία για καταγγελία.
Η Αστυνομία με τη σειρά της καταχώρησε υπόθεση εναντίον του 37χρονου ομοεθνή της και το Δικαστήριο με τη σειρά του είχε εκδώσει περιοριστικά μέτρα να μην προσεγγίζει τη γυναίκα.
Οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του χωρίς ωστόσο οποιοδήποτε αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, ενώ ανατριχίλα προκαλεί η πληροφορία ότι η άτυχη γυναίκα μετά τον τραυματισμό της ήταν ζωντανή και προσπαθούσε να επουλώσει το τραύμα της στην παρουσία και των τριών από τα πέντε παιδιά της.
topontiki
Back to top button