breaking newsΕλλάδα

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Δώστε και άλλο θάρρος στον Ερντογάν!! Βάλτε τον και στο…. «κρεβάτι» σας!

 

Δημήτρης Κυπριώτης

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ  ΥΠΟ  ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

 

Τελικά να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση με τον Ερντογάν να το παίζει τρελός και η Ελληνική κυβέρνηση, όπως και η αντιπολίτευση, να συνιστούν …ψυχραιμία, μήπως και ο δικτάτορας ακολουθήσει το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό κεκτημένο, λες και συγκινείται αυτός από τα ωραία αυτά λόγια, λες και τους είπε ότι σκάει ντε και καλά να μπει στην ΕΕ!!

Έτσι λοιπόν για να επιβεβαιωθεί και η λαϊκή παροιμία, «Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ΄ ανέβει στο κρεβάτι», βρίσκει πλήρη δικαίωση στην περίπτωση του Τούρκου, αφού:

–      – Συλλαμβάνει εντελώς αυθαίρετα και παράνομα, εντός Ελληνικού εδάφους,  Έλληνες στρατιωτικούς που εκτελούν υπηρεσία και τους κρατάει ομήρους στα μπουντρούμια της Αδριανουπόλεως, εδώ και 70 ημέρες!

–       –  Εμβολίζει με ακταιωρό του, πλοίο του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος, που στη συνέχεια αυτό …αποσύρεται!

–        –  Βάλλει με πυρά από  πλοιάρια του Τούρκικου Λιμενικού, εναντίον Ελλήνων Ψαράδων που ψαρεύουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, αναγκάζοντας τους να απομακρυνθούν, αφού βρίσκονται εκτός Ελληνικής προστασίας!

–        –  Προκαλεί με Τούρκικο εμπορικό πλοίο, αγνώστου φορτίου, «επακούμπηση» σε Ελληνική κανονιοφόρο και στη συνέχειαανενόχλητο την «κοπανάει» στα Τουρκικά χωρικά ύδατα!!

–       –  Φωνάζει και απειλεί, επειδή τάχα τον ενόχλησε τον «Τουρκαλά»,  μία Ελληνική Σημαία που υψώθηκε από Ελληνόπουλα  σε βραχονησίδα  νησιωτικού Ελληνικού συμπλέγματος!

 Και για όλα αυτά τα ωραία, αλλά και άλλα  που κάποιες φορές  στοιχίζουν και Ελληνικές  ζωές, τι ακριβώς πράττει η υπεύθυνη Ελληνική ηγεσία; 

 Συστήνει όπως αρχικά προαναφέραμε, ψυχραιμία και βάζει το Λιμενικό σε επαγρύπνηση και επιφυλακή, μην τυχόν και περάσει κανένα ψαροκάικο ή κανένας θερμόαιμος νεαρός και οι «άφρονες» ψαρέψουν σε καμία βραχονησίδα ή αποπειραθούν και πάλι να σηκώσουν  καμιά «σημαιούλα» και ταράξουν τους  φίλους μας τους Τούρκους  του Ερντογάν, που δεν θέλουν και πολύ να σαλτάρουν στα …. κρεβάτια μας!!

Αυτό το αίσχος και η αναξιοπρέπεια πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσει.

http://dimtris-kypriotis.blogspot.

Back to top button