breaking newsΕλλάδα

Ανοιχτό προσκλητήριο σε εγκληματίες μετανάστες με το νέο νόμο για το μεταναστευτικό της ΝΔ

 

Ειρήνη Μαρούπα

 

Ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στη συζήτηση που προηγήθηκε στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή εξήγησε ότι στόχος του νέου νόμου για το μεταναστευτικό είναι η παροχή προστασίας «μόνο στους “ικέτες” ως ύψιστη πράξη ανθρωπισμού» εξαιρώντας όσους δεν πληρούν τα «χαρακτηριστικά του πρόσφυγα».

Υπογράμμισε δε ότι θα εξαλειφθεί το πλαίσιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που «οδήγησε στην Ελλάδα έναν απροσδιόριστο αριθμό υπηκόων τρίτων χώρων, οι οποίοι παραμένουν εδώ χωρίς νόμιμη αιτία».

Είναι όπως τα λέει ο κ. Χρυσοχοϊδης; 

Ο νόμος φέρει τον τίτλο «Περί Διεθνούς Προστασίας». Κι αμέσως μετά «Διατάξεις για την αναγνώριση και το καθεστώς των υπηκόων τρίτων χωρών ή των ανιθαγενών ως δικαιούχων διεθνούς προστασίας….». Και μάλιστα σε ενιαίο καθεστώς με τους πρόσφυγες όπως διευκρινίζει το «άρθρο Μόνον»!

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Παρακάτω, καθίσταται προφανές ότι θεσπίζεται ειδικό καθεστώς επικουρικής προστασίας σε μη πρόσφυγες.

Αυτοί οι υπήκοοι χωρών, (από τις οποίες δεν νομιμοποιείται κάποιος να ονομάζεται πρόσφυγας), κατά το άρθρο 2 εδ ζ του νέου νόμου, δικαιούνται και αυτοί το ίδιο καθεστώς  προστασίας όπως οι πρόσφυγες.

Πότε;

Όταν συντρέχουν  ουσιώδεις λόγοι, λέει ο νόμος, από τους οποίους προκύπτει ότι «εάν επιστρέψει στην χώρα καταγωγής του ή, στην περίπτωση ανιθαγενούς, στην χώρα της προηγούμενης συνήθους διαμονής του, κινδυνεύει να υποστεί σοβαρή βλάβη κατά την έννοια του άρθρου 15…».Στο άρθρο 15 διευκρινίζεται ότι η σοβαρή βλάβη συνίσταται  στην θανατική ποινή ή εκτέλεση, βασανιστήρια, ή εξευτελιστική μεταχείριση ή τιμωρία του στην χώρα καταγωγής του….».

Ο νόμος δηλαδή επιδιώκει να προστατεύσει και να κρατήσει στην χώρα μας, ακόμα κι έναν κοινό ποινικό κακοποιό, ο οποίος τέλεσε εγκλήματα στην χώρα του και ήξερε ότι εκεί τιμωρούνται ακόμα και με θάνατο, ενώ εδώ τιμωρούνται με φυλάκιση.

Ο νόμος μας λοιπόν, επιχειρεί αυτόν να τον προστατεύει από τους νόμους του κράτους του! Μάλιστα δεν χρειάζονται καν να έχει έγγραφα ο αιτών να το πιστοποιούν αυτό, αλλά αρκεί ο αιτών «να έχει καταβάλει πραγματική προσπάθεια να τεκμηριώσει την αίτησή του»!!! (άρθρο 4 παρ. 5, εδ α και ακόλουθα).

Α-ν-τ-ι-λ-α-μ-β-ά-ν-ε-σ-τ-ε;

Εξομοιώνονται με πρόσφυγες όλοι οι λαθρομετανάστες απ’όπου κι αν προέρχονται, ό,τι κι αν έχουν κάνει!

Δηλαδή, καλούμε κάθε καρυδιάς καρύδι νάρθει μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του να κατοικήσει στην πατρίδα μας! Δηλαδή καλούμε καλυτερότερους ! Αυτούς που διέπραξαν αδικήματα στην χώρα τους στην πατρίδα τους τα οποία απειλούνται με θανατική καταδίκη!

Στα μουσουλμανικά κράτη προβλέπεται θανατική ποινή για ανθρωποκτονία ή η εμπορία ναρκωτικών. Αυτοί όμως που έρχονται εκεί διέπραξαν τα αδικήματα αυτά, ενώ γνώριζαν τον νόμο.

Κι ενώ υποτίθεται ότι ο νόμος αυτός εξαιρεί τα αδικήματα αυτά από την απόδοση της προστασίας του κράτους μας (άρθρο 17), στην πραγματικότητα και αυτοί οι κακοποιοί θα περιληφθούν στους δικαιούμενους ειδικού καθεστώτος προστασίας, διότι αρκεί να μας δηλώσουν αυτοί για ποιο αδίκημα καταδικάσθηκαν σε θάνατο, σε ποια χώρα και πότε.

Γιατί εμείς δεν ζητάμε κανένα αποδεικτικό για τους ισχυρισμούς τους παρά μόνον ό,τι δηλώσουν και το ακόμα ωραιότερο, δεν ξέρουμε καν ποια είναι η πραγματική τους ταυτότητα και η χώρα προέλευσής τους.

Διότι δεχόμαστε ως φυσιολογικό να μην φέρουν έγγραφα ταυτοποίησης και παρά ταύτα να τους υπάγουμε σε νόμους περί διεθνούς προστασίας!

Αναρωτηθείτε πόσα είναι τα μουσουλμανικά κράτη και πόσοι είναι οι πληθυσμοί σε αυτά.Μόνο στο Μπαγκλαντές ζούνε 165.000.000 άνθρωποι και στο Πακιστάν άλλοι 210.000.000!Ο νέος νόμος προσκαλεί όλους αυτούς εδώ και τους χορηγεί καθεστώς ειδικής προστασίας, ΙΔΙΟ με τους πρόσφυγες.

Δεν φτάνει δηλαδή που διευρύνεται αδιανόητα η απονομή της ιδιότητας του πρόσφυγα  διότι η Ελλάδα δεν είναι το αμέσως επόμενο ασφαλές κράτος από την χώρα από την οποία διαφεύγει ο πρόσφυγας,παρά επιπλέον εξισώνονται όλοι μα όλοι οι παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες με πρόσφυγες.

Μόνο απαιτούμενο η απειλή θανατικής καταδίκης τους στην πατρίδα τους ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΉ ΤΟΥΣ,  χωρίς έγγραφα ή άλλες αποδείξεις!

 Στην πραγματικότητα υλοποιείται σήμερα, κατά τρόπο απόλυτο, το καταστροφικό σύμφωνο μετανάστευσης που υπογράφηκε στο Μαρακές τον Σεπτέμβριο του 2018 από τον Τσίπρα!  Στην βουλή χύθηκαν πριν μια βδομάδα τόνοι μελάνι και ωκεανοί διαβουλεύσεων για δήθεν κλειστά κέντρα παραμονής των παράτυπων μεταναστών, για δήθεν επαναπροώθησή τους και κανείς δεν είπε  ούτε μία κουβέντα για τα εκπληκτικά που σας γράφω!

(Στα κλειστά κέντρα, ειρήσθω εν παρόδω, οι μετανάστες θα παραμένουν για ταυτοποίηση, ως 25 ημέρες (άρθρο 39,4,γ), ή το πολύ για 100 μέρες για λόγους εθνικής ασφάλειας (άρθρο 46,5β). Μετά θα αφήνονται να κάνουν τις βόλτες τους στην Ελλάδα είτε ταυτοποιήθηκαν, είτε όχι, είτε είναι επικίνδυνοι είτε όχι….! )

Και καλά οι αρχηγοί των κομμάτων! Όλοι καταλαβαίνουμε πια ότι δεν υπηρετούν τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα.Αλλά οι βουλευτές;Δεν το διάβασαν αυτό το νομοσχέδιο οι βουλευτές; Και δεν αναφέρομαι στον κ. Χρυσοχοϊδη, που είναι γνωστό ότι του αρέσει να ψηφίζει νομοσχέδια που δεν έχει διαβάσει, όπως το πρώτο μνημόνιο.

Οι βουλευτές της πλειοψηφίας, που λάβρα το υπερασπίστηκαν και στην συνέχεια το ψήφισαν με τα δυο τους χέρια, και οι άλλοι της αντιπολίτευσης που δεν το ψήφισαν και το επέκριναν με σφοδρότητα, το διάβασαν;

Είτε δεν το διάβασαν, (οπότε είναι εγκληματικά αμελείς), είτε το διάβασαν (οπότε είναι δόλιοι, γιατί συμμετέχουν ενεργά στην αντικατάσταση του ελληνικού λαού με ταχείς ρυθμούς και την διάλυση εκ βάθρων της ελληνικής κοινωνίας με τις κατά τόπους εξεγέρσεις που εκκολάπτονται),ισχύει η περιγραφή του Χριστού μας:

Ουαί υμίν, υποκριτές, οδηγοί τυφλοί, διυλίζετε τον μεν κώνωπα (ασχολούμενοι με τα κλειστά κέντρα κράτησης) , την δε κάμηλον καταπίνετε (παριστάνοντας ότι δεν καταλαβαίνετε ότι  οι κάθε λογής εισερχόμενοι θα θεωρούνται πρόσφυγες που χρήζουν της ανεπιφύλακτης προστασίας μας)…..

 

odosdrachmis

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους
Back to top button