breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

BMJ: «Τα στοιχεία δεν δικαιολογούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Όλοι πρέπει να έχουν το δικαίωμα της επιλογής»

Εκτεθειμένοι είναι ξανά οι υπέρμαχοι του υποχρεωτικού εμβολιασμού (κυβερνήσεις και «ειδικοί») καθώς μια ακόμη μελέτη η οποία δημοσιεύθηκε στο κορυφαίο περιοδικό British Medical Journal (BMJ) τονίζει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δικαιολογούν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού! 

 

Από την άλλη πλευρά, κορυφαίοι γιατροί δημοσίευσαν στις 13 Δεκεμβρίου στο BMJ έρευνα η οποία τονίζει ξεκάθαρα ότι «Τα στοιχεία δεν δικαιολογούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό- όλοι θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα επιλογής μετά από ενημέρωση».

Την έρευνα τη δημοσίευσε ο γιατρός Δημήτρης Γάκης στο Facebook:

«ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ BRITISH MEDICAL JOURNAL. 

Στις 13 Δεκεμβρίου 2021 δημοσιεύθηκε στο εγκυρότερο, πλέον, Επιστημονικό Ιατρικό Περιοδικό, το British Medical Journal, πιο γνωστό ως BMJ, μία ταχεία ανταπόκριση, από μία πλειάδα κορυφαίων Ιατρών που μάχονται για την ορθή Ιατρική Πρακτική.

Ο τίτλος της είναι: «Τα στοιχεία δεν δικαιολογούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό- όλοι θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα επιλογής μετά από ενημέρωση (Evidence does not justify mandatory vaccines – everyone should have the right to informed choice )

Δεν αρκεί, αγαπητοί μου, να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου κατά το δοκούν. Πρέπει να σκύψουμε, πάνω στις αρχές της Τεκμηριωμένης Ιατρικής, και κυρίως στις αρχές της Ιατρικής Ηθικής που κυριαρχούν σε αυτήν την χώρα!

Άφησα ικανό χρόνο, πριν το αναρτήσω, ελπίζοντας ότι οι περιώνυμοι «ενημερωτές» μας θα το είχαν διαβάσει… Μάταια… Έτσι αποφάσισα να το αναρτήσω!

Μπορεί ο αναγνώστης να δει και να διαβάσει, τα προβλήματα που συνοδεύουν τα εμβόλια και γιατί η υποχρεωτικότητα δεν ευσταθεί. Ο λήπτης του εμβολίου , λένε, πρέπει να είναι ενημερωμένος και να συγκατεθεί ενυπογράφως!

Το παραθέτω άνευ σχολίου (διότι αισθάνομαι μικρός μπροστά σε προσωπικότητες όπως ο Peter C. Gøtzsche κλπ, που αφιέρωσαν την ζωή τους ,και την έθεσαν σε κίνδυνο, μαχόμενοι για την προστασία των ασθενών από τις αυθαιρεσίες των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών)

Εξ άλλου το Google translate μπορεί να σας βοηθήσει στην μετάφραση…»

https://www.pronews.gr/ygeia/1046951_bmj-ta-stoiheia-den-dikaiologoyn-ton-ypohreotiko-emvoliasmo-oloi-prepei-na-ehoyn

Back to top button