breaking newsΚύπρος

Θρίλερ με ισραηλινό μάρτυρα κατά του Μπάιντεν που εξαφανίστηκε στην Κύπρο!

 

Ένα θρίλερ παγκόσμιων διαστάσεων εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο την Κύπρο, έπειτα από τις τρομερές αποκαλύψεις για τον γιο του Τζο Μπάιντεν και την διαρροή των αρχείων που περιείχε ο φορητός υπολογιστής του.

Εκτός από τις φωτογραφίες φρίκης όπου ο Χάντερ Μπάιντεν εμφανίζεται με μικρά παιδιά, υπάρχουν πολλά στοιχεία για χρηματισμό και μίζες από Ουκρανία και Κίνα.

Σήμερα λοιπόν, αποκαλύφθηκε ότι ένας βασικός μάρτυρας κατηγορίας κατά του Μπάιντεν, ισραηλινός υπήκοος ο οποίος μεσολάβησε προκειμένου ο υιός Μπάιντεν να λάβει χρήματα από την Κίνα, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης! Το αυτοκίνητό του βρέθηκε από την αστυνομία εγκαταλελειμμένο κοντά στο αεροδρόμιο.

Ο πρώην συνταγματάρχης των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων εξαφανίστηκε από την Κύπρο τον περασμένο μήνα ενώ βρισκόταν υπό εγγύηση και περίμενε την έκδοση στις ΗΠΑ για επτά κατηγορίες.

Αρνείται τις κατηγορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν πέντε κατηγορίες σχετικά με τον Νόμο περί Ελέγχου Εξαγωγών Όπλων για συνωμοσία για την πώληση κινεζικών προϊόντων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Κένυα και τη Λιβύη, καθώς και για παραβίαση του νόμου περί καταχώρισης ξένων πρακτόρων και για ψευδή δήλωση .

Ο Gal Luft επρόκειτο να είναι μάρτυρας κατά της Οικογένειας Μπάιντεν προτού φυλακιστεί στην Κύπρο μετά από αίτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ!

Τον Μάρτιο του 2019, ο Luft συναντήθηκε με τέσσερις αξιωματούχους του FBI και δύο εισαγγελείς του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στις Βρυξέλλες για να παράσχει πληροφορίες ότι η κινεζική κρατικά ελεγχόμενη ενεργειακή εταιρεία CEFC είχε πληρώσει 100.000 δολάρια τον μήνα στον Χάντερ Μπάιντεν και 65.000 δολάρια στον θείο του Τζιμ, με αντάλλαγμα διασυνδέσεις του FBI και χρήση του ονόματος Μπάιντεν για την προώθηση της Πρωτοβουλίας Belt and Road της Κίνας σε όλο τον κόσμο.

Ο Luft, ο οποίος είχε επιχειρηματική σχέση με μια μη κερδοσκοπική δεξαμενή σκέψης που σχετίζεται με την CEFC, είπε επίσης στο FBI ότι ο Χάντερ είχε μια μύρα του FBI με το όνομα “One Eye” που είχε ενημερώσει τους επιχειρηματικούς εταίρους του στο CEFC, Patrick Ho και Ye Jianming, ότι ήταν υπό έρευνα.

Τώρα, βρίσκεται σε μια άγνωστη τοποθεσία δηλώνοντας ότι δεν θα έχει δίκαιη δίκη στην Ουάσινγκτον επειδή «το Υπουργείο Δικαιοσύνης προσπαθεί να τον θάψει για να προστατεύσει τον Τζο, τον Τζιμ και τον Χάντερ»

Prime News.

Back to top button