breaking newsΕλλάδα

ΤΡΟΜΟΣ στην Πάτρα! Καταγγελίες για απόπειρα αρπαγής παιδιών από άνδρες σε λευκό βαν με “δέλεαρ” καραμέλες!

Έντονη ανησυχία επικρατεί στην Πάτρα καθώς τις τελευταίες ημέρες γονείς μαθητών δημοτικού της πόλης καταγγέλλουν πως δύο άνδρες προσπάθησαν να απαγάγουν παιδιά από σχολείο.

Σύμφωνα με το gnomip.gr ένα λευκό βαν σταμάτησε έξω από το σχολείο, δύο άνδρες κατέβηκαν και πλησίασαν τα κάγκελα και άρχισαν να συνομιλούν με τα παιδιά, προσπάθησαν να τα δελεάσουν με καραμέλες.

Ένας εξ’ αυτών φέρεται να άρπαξε κοριτσάκι από το χέρι, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει ελαφρά και να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων για περαιτέρω ιατρική βοήθεια.

Το περιστατικό έγινε εν ώρα μαθήματος, καθώς οι μαθητές βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου, λόγω ζέστης. Τότε, οι άνδρες βρήκαν την ευκαιρία και άρχισαν να καλούν τα παιδιά προς τα κάγκελα, προσπαθώντας να πάρουν μαζί το κοριτσάκι.

Οι γονείς ζητούν να ληφθούν μέτρα φύλαξης από το σχολείο, ενώ, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, έχουν καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και έχουν καταθέσει μήνυση.

 «Το σχολείο είναι στοχοποιημένο»
Σύμφωνα με μαρτυρία μιας μητέρας παιδιού από το συγκεκριμένο σχολείο, η ίδια είπε πως «το σχολείο φαίνεται ότι είναι στοχοποποιημένο, καθώς τέτοιο περιστατικό γίνεται για 4η φορά», αφήνοντας αιχμές για ελλιπή επιτήρηση κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Επιπλέον, η αντιπροσωπεία γονέων που επισκέφθηκε τη Διεύθυνση του Σχολείου, εξέφρασε τις θέσεις της για το περιστατικό, αλλά και την αναγκαιότητα της περιφρούρησης των μαθητών, όταν βρίσκονται στο προαύλιο.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά τις κάμερες της γύρω περιοχής, προκειμένου να βρει στοιχεία που θα οδηγήσουν στον κάτοχο του λευκού βαν και να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, που ευθύνονται για την απόπειρα απαγωγής.

makeleio

Back to top button