Ελλάδα

ΑΝΟlΧΤΗ ΕΠlΣΤOΛΗ ΔlΚΗΓΟPΟΥ ΑΘΗNΩΝ ΝlΚΟΥ ΑNΤΩΝlΑΔΗ…

ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΝΟΜΙΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΙΑΤΡΙΚΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ , 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ , 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ , 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ! 

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 7η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ! 

ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΑΣ…

Κυρίες και Κύριοι,

Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που έχετε. Η διορία σας είναι μέχρι την 7η Νοεμβρίου. Δύο εβδομάδες.

Δύο εβδομάδες διορία να αντιδράσετε. Να δώσετε εσείς το τέλος. Αν δεν το κάνετε, τίποτα δεν θα σας σώζει μετά όταν το τέλος θα έρθει από τους δικαστές.

Επί δυόμιση περίπου χρόνια αποδεικνύω τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του έθνους από την εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη που καταμήνυσα στη Γ.Α.Δ.Α. την 19η Ιουλίου 2021 με τη μήνυση των 4.311 σελίδων.

Επί δυόμιση χρόνια αποδεικνύω ότι σε ογδόντα τρία νοσοκομεία εφαρμόστηκε πρωτόκολλο θανάτου με σκοπό την εξόντωση χιλιάδων ανθρώπων ώστε να ενισχυθεί η λίστα του τρόμου του Ε.Ο.Δ.Υ. πέραν των χιλιάδων ανθρώπων των οποίων ο θάνατος καταγράφηκε ψευδώς ως θάνατος “από κορωνοϊό”, ενώ οι χιλιάδες αυτοί άνθρωποι πέθαναν από άσχετες αιτίες, επειδή απλά και μόνο έτυχε να είναι συγχρόνως και θετικοί στον κορωνοϊό (αληθώς ή ψευδώς) ή από μικροβιακές λοιμώξεις, σε ποσοστό που συνολικά ξεπερνά το 80 – 90 % του συνόλου των καταγραφών στη λίστα της απάτης και των δολοφονιών του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου αποδεικνύεται από εκατοντάδες  επώνυμες μαρτυρίες από ανθρώπους σε όλη τη χώρα, στοιχεία από ιατρικούς φακέλους και νεκροψίες-νεκροτομές, οπτικοακουστικό υλικό φρίκης και τρόμου. Το τελευταίο διάστημα η απόδειξη της εφαρμογής του πρωτοκόλλου αυτού ενισχύεται μέρα με τη μέρα από ιατροδικαστικές εκθέσεις – κόλαφο για την εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίες εκθέσεις υποβάλλονται στις αντίστοιχες ποινικές δικογραφίες, το δε περιεχόμενο αυτών, όπως πάντα κάνω, δημοσιοποιώ χωρίς βεβαίως να υπάρξει η ελαχίστη αμφισβήτησή του από κανέναν από τους εμπλεκόμενους ιατρούς, τις διοικήσεις των νοσοκομείων ή το υπουργείο Υγείας.

Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης που έστησε τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του έθνους, και ως σκοπό είχε δια της ενίσχυσης της λίστας του τρόμου του Ε.Ο.Δ.Υ., να πειστούν οι Έλληνες να εμβολιαστούν μαζικά ώστε να επιτευχθεί ο τελικός σκοπός της οργάνωσης:

Η “τελική λύση” της μείωσης του πληθυσμού.

Εμβολιασμός ο οποίος έχει ήδη αποδειχθεί ότι ούτε την ανοσία της αγέλης πέτυχε, η δε οργάνωση γνώριζε ότι αυτό ήταν ένα ακόμα τεράστιο ψέμα, όπως γνώριζε εξ αρχής ότι τα εμβόλια δεν αποτρέπουν τη μετάδοση του ιού (Βλ. τελευταία παραδοχή της Pfizer), και ότι ούτε βεβαίως προφυλάσσουν από τη βαριά νόσηση και τον θάνατο, με τα ποσοστά των πλήρως κάθε φορά εμβολιασμένων στις Μ.Ε.Θ. Covid-19 να φτάνουν έως και το 63%.

Ήδη από τις 5 Αυγούστου 2021 επιστήμονες γενετιστές, μοριακοί βιολόγοι, και άλλων ειδικοτήτων, μέσα και έξω από τα δημόσια νοσοκομεία, απέδειξαν τον δολοφονικό μηχανισμό των εμβολίων, τα αποτελέσματα του οποίου μηχανισμού παρακολουθούν οι πολίτες με τρόμο στα σπίτια και στις γειτονιές τους, στα χωριά και στις πόλεις, αλλά ακόμα και μέσα από τα συστημικά Μ.Μ.Ε., με τον έναν μετά τον άλλον τους συνανθρώπους μας να πεθαίνουν καθημερινά “ξαφνικά” και την εγκληματική οργάνωση να επιδίδεται σε όργιο απόκρυψης των αποτελεσμάτων αυτών, με την κίτρινη κάρτα να έχει καταντήσει το ανέκδοτο του αιώνα.

Μέχρι αύριο το βράδυ θα έχετε λάβει στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας, και κάποιοι με κούριερ, το ενημερωτικό υλικό που θα σταλεί μεταφρασμένο και υποτιτλισμένο σε όλο τον πλανήτη. Έχετε διορία μέχρι τα ξημερώματα της 7ης Νοεμβρίου.

Μετά θα είναι πολύ αργά.

ΕΛΛΑΔΑ, 24 Οκτωβρίου 2022

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών


πηγη

Back to top button