breaking newsΆποψηκοινωνία

Νέο κίνημα επανάστασης

Ακολουθεί η διακήρυξη του κινήματος 2021 την οποία αναρτούμε και αναμεταδίδουμε μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο του εν λόγο κινήματος. Στο τέλος της ανὰρτησης θα υπάρχει ενεργό λίνκ προς την ιστοσελίδα του κινήματος 2021 το οποίο μπορεί να ακολουθήσει όποιος αναγνώστης ενδιαφέρεται.

ΚΙΝΗΜΑ 2021

Στην εποχή μας, καμία επανάσταση και καμία αλλαγή που να επιφέρει μόνιμα αποτελέσματα, δεν γίνεται με την βία. Ό,τι ξεκίνησε με βία, κατέρρευσε.
Φανταστείτε οι Ευρωπαίοι να έκαναν εισβολή στην χώρα μας, θα τους πολεμούσαμε.

Τι έκαναν; Απλά εξαγόρασαν τα πολιτικά τζάκια και τα έβαλαν τοποτηρητές για να μας ξεπουλήσουν λίγο λίγο…

Φανταστείτε το Ισλάμ να εισέβαλε στην Ευρώπη με την βία. Αναγκαστικά ο στρατός, όσο πουλημένοι και να είναι οι ανώτατοι αξιωματικοί του, θα τους πολεμούσε, ο λαός θα πολεμούσε ακόμα και αν ο στρατός έφτιαχνε χαλάλ γεύματα. Τώρα το Ισλάμ, έρχεται με τα προσφυγόπουλα, τις χανούμισσες και παίζει με τα φιλάνθρωπα αισθήματα.
Έχουμε, δηλαδή, μια άοπλη εισβολή που παράγει μόνιμα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.
Τα λέμε αυτά γιατί θέλουμε να απάντησουμε σε όσους μέσα στον πόνο τους ομιλούν περί βίαιων εξεγέρσεων και επιθέσεων στη Βουλή. Διαφωνούμε. Το σύστημα αυτό ακριβώς θέλει, να του δώσεις την αφορμή και την ευκαιρία να σε καταπνίξει.

ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.

Η λύση είναι μία. Η γιγάντωση ενός ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, που θα χρησιμοποιήσει όλα τα δημοκρατικά όπλα και θα νικήσει επειδή όλο και περισσότεροι Έλληνες θα το ακολουθήσουν.
Σκεφτείτε ότι και να θέλατε να αντιδράσετε δυναμικά, με την βίαιη σημασία της λέξης, πάλι δεν θα υπήρχε αποτέλεσμα, γιατί όλοι μας σήμερα, αντί να σφάξουμε το κοτόπουλο που θα φάμε, το αγοράζουμε έτοιμο. Η νέα γενιά ίσως πιστεύει ότι φυτρώνει κιόλας στα δέντρα. Θα μου πείτε ότι υπήρξαν και άλλα κόμματα που επεχείρησαν να κάνουν το ίδιο.
Ας το αναλύσουμε λιγάκι. Πόσο σίγουροι είστε ότι τα κόμματα που αναφέρεστε ήξεραν τι έκαναν; Το μόνο που κατάφεραν ήταν να διαμερισματοποιήσουν τον πατριωτισμό, το έθνος, σε ένα ποσοστό 5% και να χαρίσουν τους υπόλοιπους Έλληνες στις ανθελληνικές κομματικές συμμορίες.
Επιπρόσθετα, κάποιοι από τους πατριώτες είτε έφτιαξαν την προίκα της θυγατέρας τους είτε έκαναν το γιόκα βουλευτή σε ένα συστημικό αντεθνικό κόμμα ως πληρωμή για τον χαφιεδισμό των αγαθών πατριωτών που τους ακολουθούσαν είτε οι ίδιοι μετεπήδησαν σε ένα πρακτορικό ανθελληνικό κόμμα και παριστάνουν τους υπουργούς…
Όπως και να έχει, μετά από 20 χρόνια ΑΠΕΤΥΧΑΝ!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΧΑΝΕΤΑΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!!!

Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας και δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που μας διδάσκουν ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Το 2021 μετασχηματίζεται σε κόμμα και το όνομα θα είναι 2021 ή κάτι παραπλήσιο, στην μνήμη της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821.

Η επανάσταση τότε έγινε με τα μέσα που υπήρχαν, τώρα θα γίνει με ότι περνά στο 21ο αιώνα, την ψήφο, την ενημέρωση, το διαδίκτυο, την επιμονή, την αυτοοργάνωση και κυρίως με τη σιωπή και την αποφυγή των ενεργειών που θα επιτρέψουν στο ακόμα δυνατό, προδοτικό συνάφι, να ασκήσει βία.

Παρότι η ηγεσία και η ιδεολογία της αριστεράς είναι προδοτική κάτι που έντονα αποδεικνύεται σήμερα, ο κόσμος της δεν είναι αποτελείται μόνο απο προδότες. Οι αριστεροί Συνέλληνες, θα πρέπει να αποφασίσουν τι είδους χώρα θέλουν… Θέλουν το ισλαμικό τσίρκο οπότε αυτομάτως γίνονται γενίτσαροι ή θέλουν το ΕΘΝΟΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ οπότε πετάνε το παρελθόν και έρχονται μαζί μας;
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ!!! Ή ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ, Ή ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! Το 2021 και οι απλοί άνθρωποι που το χτίζουμε με κόπο, χωρίς προσωπική φιλοδοξία και με αγάπη για την Ελλάδα στην οποία μεγαλώσαμε, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ για να μιλάμε με άλλα κόμματα, οργανώσεις και να λέμε ελάτε να ενωθούμε, γιατί ό,τι καθαρό ενώνεται με κάτι βρωμικό λερώνεται και εκείνο.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ 5Ο ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ για να κάνουν διακοπές στο Αμέρικα και στο Λονδίνο, να κουβαλάνε πτυχία της περιπρωκτικής περιοχής και να περιπαίζουν το ραγιά, γιατί ραγιάδες μας κατάντησαν!!!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ,
ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5%.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ, ΟΥΤΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ΤΟ 2021 ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ!!!

Το άρθρο Νέο κίνημα επανάστασης εμφανίστηκε πρώτα στο capnews.

Back to top button