Ελλάδα

Θαvoυλn ακoυς;;;;; ΤΡlΠΛOEΜΒΟΛlΑΣΜΕNΗ γυvαiκα βρέθnκε 12 φoρές ΘΕΤlΚΗ….

Πλεύρη ακούς;;;



Ενώ ο Πλεύρης λέει πως οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν δήθεν ευκολότερα από τους εμβολιασμένους κόντρα στις όποιες μελέτες, μια γυναίκα που ήταν πλήρως εμβολιασμένη και έλαβε δύο αναμνηστικές έχασε τα τρίτα της Χριστούγεννα με την οικογένειά της αφού βρέθηκε θετική στον Covid-19 για 12η φορά.

Η Λορέν Χέμινγουεϊ από το Κάρβερ της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ λέει ότι έχει βαρεθεί να είναι μακριά από την οικογένειά της, αλλά τα τεστ Covid εξακολουθούν να εμφανίζονται θετικά, αναγκάζοντάς την να μπει σε καραντίνα.

Σύμφωνα με το WBZ , η Χέμινγουεϊ υπέφερε από «μακροχρόνιο Covid», που χαρακτηρίζεται από μακρές περιόδους συμπτωμάτων Covid, από τότε που κόλλησε την παραλλαγή όμικρον το 2021, λέγοντας: «Δεν ήμουν ποτέ η ίδια».

«Είναι όλοι μικροί και μου λείπουν! Συνήθιζα να τους βλέπω να παίζουν χόκεϊ και ποδόσφαιρο», είπε η Χέμινγουεϊ, θρηνώντας ότι έπρεπε να περάσει χρόνο μακριά από τα εγγόνια της.

Παρά το γεγονός ότι έχει εμβολιαστεί πλήρως με δύο αναμνηστικά, η Χέμινγουεϊ υποφέρει από εγκεφαλική ομίχλη, πονοκεφάλους και απώλεια ισορροπίας. Μένει μακριά από το να δει τα εγγόνια της.


πηγη

Back to top button