breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σκότωσαν τους Έλληνες με τα Χαροβόλια – Αφάνισαν το ελληνικό γένος εκτελώντας τις εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων

 

Αυτό που συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα από την εποχή των υποχρεωτικών εμβολιασμών και έπειτα δεν έχει προηγούμενο.

Καθημερινά περιστατικά ανακοπής καρδιάς νέων ανθρώπων αλλά και πιο μεγάλης ηλικίας οι οποίοι χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας πέφτουν κάτω πλέον παντού. Σε καφετέριες σε πλατείες σε χώρους διασκέδασης σε γήπεδα σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Όλα ξεκίνησαν από την εποχή των εμβολιασμών τους οποίους με εκβιασμούς απειλές και εξαθλίωση όσων δεν σκύβουν το κεφάλι επέβαλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οι παρενέργειες των εμβολίων είναι χιλιάδες! Το παραδέχονται πλέον επίσημοι οργανισμοί του εξωτερικού αλλά και ο ΕΟΦ στην Ελλάδα.

Έστειλαν στο θάνατο και στον αφανισμό το ελληνικό γένος εκτελώντας τις άρρωστες εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ζητάει να μείνουν πάνω στον πλανήτη λίγοι και εκλεκτοί.

Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν να ασκηθεί δίωξη σε αυτούς που έδωσαν τις εντολές και υπέγραψαν τις ΚΥΑ του θανάτου: Σε υπουργούς, βουλευτές ακόμη και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αν οι Έλληνες δικαστές κλείνουν τα μάτια φοβούμενοι τις επιπτώσεις το θέμα θα προχωρήσει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και εκεί δεν υπάρχει Ντογιάκος, Κλάπα και λοιποί…

 

Back to top button