breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Ο CLOWN  Σβαμπις θέλει τον Γενικό Πληθυσμό Τσιπαρισμένο και Σκλαβωμένο Μέχρι το 2026..

 

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος


-Ο CLOWN  Σβαμπις είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, το οποίο συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους αρχηγούς κρατών των σημαντικότερων χωρών του κόσμου για να συζητήσουν το μέλλον των παγκόσμιων υποθέσεων.Σε αυτή τη συνέντευξη που έδωσε στις 10 Ιανουαρίου 2016 στο ελβετικό κανάλι RTS, εξηγεί ότι οι άνθρωποι θα λάβουν σύντομα ένα τσιπ στο σώμα τους, προκειμένου να συγχωνευθούν με τον ψηφιακό κόσμο.

Οι άνθρωποι που βλέπουν αυτό το απόσπασμα της συνέντευξης θα πρέπει να θυμούνται ότι ο Klaus Schwab είναι ο σχεδιαστής και ο προωθητής της Μεγάλης Επανεκκίνησης, που εγκαινιάστηκε επίσημα στο Φόρουμ του Νταβός τον Ιανουάριο του 2021.

Το 2020, ο Klaus Schwab δήλωσε ότι το Covid-19 είναι ένα “σπάνιο αλλά στενό θαύμα ευκαιρίας για να ξανασκεφτούμε, να επανεφεύρουμε, να επαναφέρουμε τον κόσμο μας”.

Δεν θα μπορούμε να πούμε ότι δεν το ήξερα…

Ο Schwab, ο ιδρυτής της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας Great Reset εξήγησε ότι μέσα σε μια δεκαετία η ανθρωπότητα θα πρέπει να έχει εμφυτεύσιμα μικροτσίπ για να χρησιμεύει ως παγκόσμιο υγειονομικό πάσο.

Ο συνεντευκτής ρώτησε τον Schwab στα γαλλικά:

“Μιλάμε για τσιπ που μπορούν να εμφυτευτούν. Πότε θα γίνει αυτό;”

“Σίγουρα μέσα στα επόμενα 10 χρόνια”, απάντησε ο Schwab.

“Και στην αρχή θα τα εμφυτεύσουμε στα ρούχα μας. Και στη συνέχεια θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα τα εμφυτεύουμε στον εγκέφαλό μας ή στο δέρμα μας”.

Ο Schwab προχώρησε ακόμη περισσότερο, περιγράφοντας το μετα-απα-νθρωπιστικό όνειρο των παγκοσμιοποιητών για μια άμεση “συγχώνευση” της συνείδησης με τον “ψηφιακό κόσμο”:

“Και στο τέλος, ίσως, να υπάρξει μια άμεση επικοινωνία μεταξύ του εγκεφάλου μας και του ψηφιακού κόσμου”, είπε.

“Αυτό που βλέπουμε είναι ένα είδος σύντηξης του φυσικού, του ψηφιακού και του βιολογικού κόσμου”. Επέμεινε ότι οι άνθρωποι σύντομα θα μπορούν απλά να λένε:

“Θέλω να συνδεθώ με οποιονδήποτε τώρα” για να συνδέσουν άμεσα τη συνείδησή τους με τη συνείδηση ενός άλλου ατόμου.


Δείτε το βίντεο πατώντας στο υπερσύνδεσμο 👉 ε δ ώ:


Δικτυογραφία :

(2) Implanted Microchip, Klaus Schwab, World Economic Forum and The Great Reset – YouTube

 

Πηγή

Back to top button