breaking newsθρησκεια

Ο Ελπιδοφόρος χύνει κροκοδείλια δάκρυα για την Αγία Σοφία

Βαρεθήκαμε τη δήθεν πίστη σας, τη δήθεν αγάπη σας και τα κάλπικα δάκρυά σας, ενώ γύρω μας χτίζετε την πιο βαριά πνευματική σκλαβιά με δαιμονική υποκρισία.

 

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

 

Οι υμνητές του Ατατούρκ, ο οποίος σφαγίασε τον ελληνισμό της Μικράς Ασίας, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τη μετατροπή της Αγιά Σοφιάς σε τέμενος. Τόσα χρόνια, δηλαδή, που ήταν μουσείο, τολμούσε κανείς χριστιανός μπαίνοντας μέσα, να κάνει τον Σταυρό του και να προσευχηθεί; Δοξαζόταν το όνομα του Θεού;

Όλα αυτά τα χρόνια, όποιος μιλούσε για το Γένος, την Πόλη και την Αγιά Σοφιά σπιλώνονταν ως εθνικιστής, όλα ήταν εντάξει, στο όνομα της δήθεν οικουμενικότητας, της ουδετερότητας και της ειρήνης;

Ήταν ελεύθερη η λατρεία στην Αγιά Σοφιά και δεν το ξέραμε; Αφού η ενδοτικότητα του νέου ευρωπαϊσμού – νεοταξισμού έσβησε τον νεοελληνισμό, ήταν θέμα χρόνου ο νεοοθωμανισμός να ξυπνήσει και να αρχίσει τις διεκδικήσεις. Δε σταμάτησε και ποτέ… Εδώ και χρόνια βλέπουμε τον νεοοθωμανισμό να ξυπνάει.

Ναι, ο Σουλτάνος Ερντογάν κάνει επίδειξη νεοοθωμανισμού, αλλά αυτό κάνει τα τελευταία χρόνια και στο Αιγαίο, στη Συρία, στη Λιβύη, παντού. Ο κος Ελπιδοφόρος θίχτηκε, όπως φαίνεται από την αναφορά του στον Ατατούρκ, στο άρθρο: “Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος:

Η Τουρκία κλείνει το παράθυρο που ο Ατατούρκ άνοιξε στον κόσμο”, γιατί τελικά κι αυτός, σαν αμαρτίες αντιλαμβάνεται μόνο τον θρησκευτικό φανατισμό, τη μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό, σαν γνήσιος νεοταξίτης-Οικουμενιστής.

Εκεί, στον πλανήτη τους, στη θρησκεία τους, οι σφαγείς που κάνουν τις Εκκλησίες μνημεία και ανοίγουν παράθυρα στον κόσμο, είναι σπουδαίοι ανθρωπιστές. Εκεί, στον κόσμο τους, οι παπικοί είναι χριστιανοί και όχι διαχρονικοί σταυροφόροι καταπατητές. Εκεί, στον κόσμο τους, οι εκκλησιομάχοι που κλείνουν τις Εκκλησίες για λόγους δημόσιας υγείας και προσφέρουν τη Θεία Κοινωνία με κουταλάκια μιας χρήσης, μάσκες και αντισηπτικά, είναι μεγάλοι ανθρωπιστές. 

Ξέρετε κάτι; Βαρεθήκαμε τη δήθεν πίστη σας, τη δήθεν αγάπη σας και τα κάλπικα δάκρυά σας, ενώ γύρω μας χτίζετε την πιο βαριά πνευματική σκλαβιά με δαιμονική υποκρισία. Πεθυμήσαμε μια πραγματική σκλαβιά με ορατό και ξεκάθαρο εχθρό, ορατό πεδίο μάχης και ηθική συσπείρωση του λαού.

Εσείς οι οικουμενιστές, όψιμοι υπερασπιστές της Αγιά Σοφιάς, που όμως, από θέσεις ειδικής ευθύνης καμία μάχη δε δώσατε, παρά για να περνάτε καλά και να τα έχετε καλά με όλους, κάτι το οποίο έγινε το alter ego σας κατά πώς φαίνεται, η θρησκεία σας και η ιδεολογία σας, έχετε προσβάλλει σε πολλαπλάσιο βαθμό την πίστη μας, αλλά και το Έθνος μας με τις κακοδοξίες σας. Από σας δεν ξέρουμε πώς να γλιτώσουμε που σαν γάγγραινα μολύνεται το σώμα της Εκκλησίας! Ο Κύριος να μας ελεήσει! 

Μην αγχώνεστε κε. Ελπιδοφόρε, θα σας αφήνει ο κος. Ερντογάν να μπαίνετε ελεύθερα στο τέμενος!

 

katanixi

Back to top button