Διεθνή

2 νεκροί στην εξέγερση στη Γαλλία, ο ένας 19χρονος!..Κι ένας σε κρίσιμη κατάσταση από LBD αστυνομικού! Το 70% των Γάλλων θέλουν ”πραξικόπημα” να βγει ο στρατός για να επιβάλει την Τάξη..Το φάντασμα του Prigozhin πλανάται στη Γαλλία!!!

Ο απολογισμός των νεκρών από την εξέγερση στη Γαλλία επιβαρύνεται ώρα με την ώρα. Το 70% των Γάλλων θέλουν ”πραξικόπημα” να βγει ο στρατός για να επιβάλει την Τάξη..Το φάντασμα του Prigozhin πλανάται στη Γαλλία!!! Το 70% των Γάλλων είναι υπέρ της χρήσης του στρατού για την αποκατάσταση της τάξης στις γειτονιές που επλήγησαν από τις ταραχές. (CSA/CNEWS)

Νεκρός ο 17χρονος Nahel στο Ναντέρ στο Παρίσι από αστυνομικό..

Στις ταραχές που ακολούθησαν υπάρχουν 2 νεκροί. Ένας νεκρός αυτή τη φορά 19χρονος. Ο 19χρονος νεαρός που έπεσε από τη στέγη ενός Lidl στο Petit-Quevilly πέθανε σύμφωνα με επίσημο ανακοινωθέν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρουέν (εισαγγελία)… (BFMTV)

Αρχικά τον έδιναν εγκεφαλικά νεκρό αφού έκανε πτώση 5 μέτρων από την ταράτσα καταστήματος Lidl στο Petit-Quevilly αναφέρει το (RTL).

Νεκρός από αδέσποτη αστυνομικών στην Καγιέν/Cayenne γαλλική αποικία ένας 54χρονος από αδέσποτη σφαίρα αστυνομικών!Ο άνδρας που πέθανε στη Γουιάνα σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα που προήλθε από «ταραξίες», ανακοίνωσε ο νομάρχης της Γουιάνας ανατρέποντας την αρχική εκδοχή.. οι αρχές επιχειρούν να ξεφορτωθούν το νεκρό..

Υπάρχει ένας ακόμη διαδηλωτής που χαροπαλεύει από flash ball πυροβολισμό LBD αστυνομικού της ειδικής δύναμης καταστολής RAID στο Mont-Saint-Martin στη Λωρραίνη.

H oικογένεια του Νahel ανακοίνωσε πως η κηδεία του θα γίνει αύριο ..οπότε αύριο θα κορυφωθούν και οι ταραχές

Aπαγόρευση κυκλοφορίας σε Denain, Tourcoing και Levallois-Perret.

” Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές. Οι ενισχύσεις σε έμψυχο κι άψυχο υλικό που στέλνουμε τώρα θα μας δώσουν[…] τα μέσα υπεράσπισης της Δημοκρατίας République » δήλωσε ο Υπ. Εσωτερικών ο Gérald Darmanin…

Δεν είναι Ουκρανία είναι Γαλλία.. αποκαΐδια

dimpenews.com

Back to top button