breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πoλλoi θαvατoι απο “ξαφνικiτιδα” ! ! ! Τι συμβαivει;

Αυτα μην περιμενετε να τα δειξουν τα καναλια…

Δεν τους βολευουν…

Πρεπει να καταναλωθουν τα μπολια τους…

Και……….

 

 

Ένας 36χρονος που εντοπίστηκε ξαφνικά νεκρός μες στο σπίτι του στην Κρήτη, έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους μυστηριώδεις θανάτους που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρο στη χώρα μας.

Τον άνθρωπο τον βρήκαν σωριασμένο μεσα στο σπίτι του λίγο μετά τα μεσάνυχτα με την αστυνομία να εχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και όλες τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια.

Στις 2 Φεβρουαρίου ένας 22χρονος ποδοσφαιριστής κατερρευσε μεσα στο γήπεδο και πεθανε ξαφνικά: Νέος αιφνίδιος μυστηριώδης θάνατος μετά απο κατάρρευση: 22χρονο παλικαράκι σωριάστηκε μεσα στο γήπεδο και πεθανε

Ενώ τον Ιανουάριο είχαμε τουλάχιστον τέσσερις  διαφορετικές περιοτωσιες με αιφνίδιους θανάτους που αφορουν συνανθρώπους μας που κατερρευσαν ξαφνικά και έφυγαν εκείνη τη στιγμή απο τη ζωη.

05 Ιανουαρίου: Κατέρρευσε ενω έπινε τον καφέ του μεσα στην καφετέρια και πέθανε ένας νέος μόλις 18 χρονών.

Ένας 18χρονος φοιτητής στην Καρδίτσα που κατερρευσε σε γνωστό καφέ της πόλης μετά απο αδιαθεσία που ένιωσε.

Συμφωνα με όλες τις ενδείξεις υπέστη καρδιακό επεισόδιο και παρα τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομειο που μεταφέρθηκε δεν τα κατάφερε.

15 Ιανουαρίου: Νέος άνθρωπος 39 μόλις ετων κατερρευσε μεσα στο καφενείο και πέθανε

Τραγικο τελος είχε ένας 39χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ένιωσε αδιαθεσία ενώ ήταν μεσα σε καφενείο της περιοχής και ξαφνικά κατερρευσε κάτω. Αμέσως, ο καφετζης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο. Οι διασώστες εκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως, ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

19 Ιανουαρίου: Κατερρευσε μεσα στο νεκροταφείο και έπεσε νεκρός

Αιφνίδιο θάνατο βρήκε στην Πατρα ένας ηλικιωμένος 78 ετων, μέσα στο νεκροταφείο των Βραχνεΐκων.

Το τραγικο συμβάν συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, με τον 78χρονο να καταρρεει ενώ εκτελούσε εργασίες σε μνήμα, μέσα στο κοιμητήριο.

Στο σημείο έσπευσαν αμεσως άνδρες του ΕΚΑΒ όμως, ήταν ήδη αργά καθώς ο ηλικιωμένος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

27 Ιανουαρίου: 62χρονος κατέρρευσε μεσα στο καφενείο του χωριού και πεθανε

Τραγικο θάνατο βρήκε ένας 62χρονος στο Καλό Χωριό του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.

Ενω έπινε ο άνθρωπος το καφεδάκι του μέσα σε καφενείο της περιοχής, ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία με συνέπεια να καταρρεύσει.

Ο 62χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο, οπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του.

Όλα αυτά, μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ενώ είναι βέβαιο πως θα υπάρχουν κι άλλα αντίστοιχα περιστατικά, τα οποία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Άλλωστε, υπάρχει μεγάλη αρθρογραφία και μελέτες, σύμφωνα με τις οποίες τα προηγούμενα χρόνια οι «αιφνίδιοι θάνατοι» μόνο για την Αττική, ήταν 7 σε καθημερινή βάση! Μία πραγματική μάστιγα…

Το τελευταίο έτος πάντως και στην διεθνή ειδησεογραφία βλέπουμε να γίνονται ειδικές αναφορές για αιφνίδιους θανάτους σε πολλές δυτικές χώρες.

Τουλάχιστον 34 «αιφνίδιοι θάνατοι» καταγράφηκαν μέσα σε δύο μέρες στο Βανκούβερ του Καναδά στις 29 Ιουνίου, του περασμένου έτους. Οι αρχές προσπάθησαν να τους συνδέσουν με το κύμα καύσωνα που έπληξε την χώρα την συγκεκριμένη περίοδο.

Κάθε περίπτωση φυσικά θα πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά. Διότι μιλάμε για διαφορετικές ηλικίες, κυρίως άνδρες, με διαφορετική φυσική κατάσταση του και διαφορετικές συνήθειες. Ουδείς όμως δικαιούται να κλείσει τα μάτια μπροστά σε αυτό το φαινόμενο, ειδικά στην Ελλάδα, που ήδη παρατηρούμε μία μείωση πληθυσμού άνευ προηγουμένου.

 

 

πηγη 

Back to top button