breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

35 υγειονομικοί σε αναστολή εργασίας άνευ εισοδήματος στην υγειονομική χούντα του Μεγαλοτραπεζίτη Ντράγκι γιατί αρνήθηκαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!!

Στην υγειονομική χούντα του Μεγαλοτραπεζίτη Ντράγκι στη γειτονική Ιταλία αναζητούνται εξιλαστήρια θύματα και στοχοποιούνται επαγγελματίες που δεν θυσιάζουν την πολιτική όσο και και την ιατρική συνείδησή τους που δεν υποκύπτουν σε καταναγκαστικά έργα εμβολιασμού επειδή αρνήθηκαν να υποβληθούν στον αμφιλεγόμενο εμβολιασμό που ως τέτοιος είναι και πειραματικός……”35 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας τέθηκαν σε αναστολή χωρίς αμοιβή. 35 οικογένειες (για τώρα “μόνο” 35, σε 2 ημέρες, σε 2 πόλεις) δεν έχουν εισόδημα, χωρίς απολύσεις, χωρίς μπόνους οποιουδήποτε είδους…. Δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει μια λέξη ενάντια σε αυτά τα χάλια. Ούτε καν μια συλλαβή αλληλεγγύης. Τίποτα απολύτως. ….

Δεν έχω ακούσει κανείς να ρωτά γιατί οι επαγγελματίες υγείας, που γνωρίζουν λίγο περισσότερα από εσάς, έχουν απορρίψει τον εκβιασμό που επιβάλλεται από αυτήν την πολιτεία. Αλλά αυτό δεν με εκπλήσσει καθόλου” αναφέρει ανάρτηση από Ιταλία. O φόβος φυλάει τα έρμα…..Διαγραφές διαφωνούντων, εργασιακές προγραφές..”εξαφανίσεις” επαγγελματιών ”απαγωγές” επαγγελματιών.. αδειάζουν τα πόστα τους εξαφανίζονται από το εργασιακό τους περιβάλλον..

dimpenews.com

Back to top button