breaking newsΕλλάδα

Πέντε χρόνια υποτέλειας, εθνικών υποχωρήσεων και ιδεολογικής παρακμής

Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τότε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, της μεγάλης πατριωτικής παράταξης.Μιας παράταξης με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό, τουλάχιστον μέχρι την ημέρα που την ανέλαβε.

Έκτοτε μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι και η Νέα Δημοκρατία κατάντησε ένα υποκατάστημα του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, πασχίζοντας να μετατραπεί από ένα αμιγώς κεντροδεξιό κόμμα σε ένα κεντροαριστερό απόκομμα.

Με τον Μητσοτάκη να έχει αναθέσει αυτό το θεάρεστο έργο στα ορφανά του «αρχιερέα της διαπλοκής» και στους δήθεν προοδευτικούς δικαιωματιστές του ξεραμένου Ποταμίου, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από την αφάνεια βρέθηκαν σε υπουργεία.

Ωστόσο, στο μήνυμά του για τα πέντε χρόνια στο τιμόνι της ΝΔ, ο Κυριάκος ξέχασε να μας πει την αιτία που τον εξώθησε να δημιουργήσει το εν λόγω ιδεολογικό τερατούργημα.

Κι αρκέστηκε απλώς να διατρανώσει στους κοψοχέρηδες που τον ψήφισαν, ότι τίμησε την ψήφο τους προχωρώντας τις μεταρρυθμίσεις που υποσχέθηκε. Με τους κοψοχέρηδες να μένουν άναυδοι, διότι τα ίδια ακριβώς έλεγε κι ο Τσίπρας.

Θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να πει, ότι κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

Εμείς πάντως δεν εκπλαγήκαμε διόλου.

Καθώς πρώτοι είχαμε επισημάνει, ότι ο Μητσοτάκης με το που ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας μετατράπηκε σε έναν Τσίπρα με γραβάτα συνεχίζοντας την καταστροφική πορεία που χάραξε το γελαστό παιδί.

Με το ξεπούλημα της δημοσίας περιουσίας να προχωράει ανεμπόδιστα, το μπόλιασμα με λαθρομετανάστες να υλοποιείται ταχύτατα και τις Πρέσπες του Αιγαίου μετά τις τελευταίες εξελίξεις να έχουν πάρει πια τον δρόμο τους.

Με τη σύμφωνη γνώμη φυσικά και του ίδιου του Αλέξη, ο οποίος στο άκουσμα της εκκίνησης των διερευνητικών με τα μεμέτια, ξέσπασε σε λυγμούς επειδή επιτέλους οδεύει προς ολοκλήρωση η μειοδοτική πολιτική του.

Με τη Φώφη να σπεύδει να δώσει κι αυτή τα συγχαρητήριά της στους συγχρόνους γενίτσαρους, αποκαλύπτοντας πλαγίως ότι η επαπειλούμενη διχοτόμηση του Αιγαίου βάζει τη χώρα σε τροχιά συγκυβέρνησης.

Άλλωστε, όπως θα έχετε πληροφορηθεί ήδη, αυτή είναι η επιθυμία των «εταίρων και των «συμμάχων» για να περάσουν όσο το δυνατό πιο αναίμακτα τόσο η συνθηκολόγηση με τον σουλτάνο όσο και το νέο μνημόνιο που φέρνει η ανικανότητα (για πολλούς συνειδητή προς απορρόφηση της μεσαίας τάξης από την ολιγαρχία) διαχείρισης του κορονοϊού.

Δυστυχώς, αυτή είναι η μεγάλη προσφορά του Κυριάκου προς τους κοψοχέρηδες που πλέον αναθεματίζουν την ώρα και τη στιγμή που τον ψήφισαν.

Και κάπως έτσι καταρρέει το αφήγημα των μητσοτακικών κλακαδόρων, ότι τάχα είμαστε τυχεροί που στο τιμόνι της χώρας είναι ο Μητσοτάκης και όχι οι… άλλοι που θα τα είχαν κάνει μαντάρα με την διαχείριση τόσο του κορονοϊού όσο και του επεκτατικού τραμπούκου γείτονα.

Στο μεταξύ, μέχρι να γίνει επισήμως το συνοικέσιο, οι κοψοχέρηδες μαζί με τους υπόλοιπους πολίτες θα σιχτιρίζουν, μη μπορώντας να πιστέψουν πως αυταπατήθηκαν πάλι από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τους οδηγούν εκ νέου στην εξαθλίωση.

Παρακολουθώντας παράλληλα έκπληκτοι μια ομάδα… άριστων ανίκανων να ακροβατεί, να παίζει με τα νεύρα και τις τύχες τους και να τσαλαπατάει την αξιοπρέπειά τους, εξαντλώντας τις αντοχές τους σε όλα τα επίπεδα.

Αντιλαμβανόμενοι ακολούθως, ότι το μόνο οργανωμένο σχέδιο που έχουν είναι πως θα γίνουν οι φτωχοί φτωχότεροι και πως θα μοιράσουν την πίτα σε ημετέρους και κόλακες της μητσοτακικής φαμίλιας.

Συντρίβοντας ταυτόχρονα τη μεγάλη παράταξη του πατριωτικού χώρου που εξέφραζε εκατομμύρια Ελλήνων, για να φτιάξουν το κομματίδιο που ορέγονται προς κατοχύρωση του κομματιού εξουσίας που θαρρούν πως τους ανήκει.

Εκεί στοχεύει ο ευνουχισμός της ιδεολογίας της και το μπαστάρδεμα των αρχών και των αξιών της.

Εκεί αποσκοπούν τα μικροπολιτικά οφέλη που φαντάζονται ότι θα αποκομίσουν από τους υβριστές της, τους οποίους έφεραν δήθεν ως σωτήρες της….

 

antinews
Back to top button