breaking newsΔιεθνή

Το Παρίσι είναι το νέο Bakhmut; .. οικονομική βοήθεια 20.000.000 για ανοικοδόμηση για καταστροφές.. Ο ΜΑΚΡΟΝ φτιάχνει ΓΚΕΤΟ για ανήλικους!!Γαλλία. Απαγόρευση κυκλοφορίας για ανηλίκους από 21.00- 5.00 αν δεν συνοδεύονται από γονείς τους!!

Κίεβο το Παρίσι… οικονομική βοήθεια για καταστροφές.. Η περιοχή Île-de-France ετοιμάζεται να ψηφίσει έκτακτη βοήθεια 20 εκατομμυρίων ευρώ για την ανοικοδόμηση κατεστραμμένης ή κατεστραμμένης δημόσιας περιουσίας.

Ο ΜΑΚΡΟΝ φτιάχνει ΓΚΕΤΟ για ανήλικους!! Γαλλία. Απαγόρευση κυκλοφορίας για ανηλίκους από 9 το βράδυ ως 5 το πρωί αν δεν συνοδεύονται από γονείς τους!! Ο δήμαρχος του Κολμάρ Έρικ Στράουμαν υπογράφει διαταγή απαγόρευσης κυκλοφορίας για ανηλίκους εάν δεν συνοδεύονται από τους γονείς τους. Θα ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί. Η δημόσια συγκοινωνία σταματά μετά τις 8 μ.μ.

Στοκοινωνικό δίκτυο fb, ο Έρικ Στράουμαν ανακοινώνει ότι σε συνδυασμό με τις κρατικές υπηρεσίες εκδίδει δημοτική απαγόρευση κυκλοφορίας για ανηλίκους από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί εάν δεν συνοδεύονται από τους γονείς τους.
«Είναι ένα μέτρο τόσο προστασίας όσο και πρόληψης», εξηγεί ο Eric Straumann. «Με τις παρούσες συνθήκες δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται οι ανήλικοι έξω. Είναι και λίγο να υπενθυμίσουμε στους γονείς τις ευθύνες τους». Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με το διάταγμα, οι γονείς κινδυνεύουν με πρόστιμο πρώτης κατηγορίας.

Ο Yπ. Εσωτερικών ο Gérald Darmanin ζητά από τους νομάρχες να σταματήσουν τα λεωφορεία και τα τραμ σε όλη τη Γαλλία μετά τις 9 μ.μ….

Ο δήμαρχος του Κολμάρ Έρικ Στράουμαν υπογράφει διαταγή απαγόρευσης κυκλοφορίας για ανηλίκους εάν δεν συνοδεύονται από τους γονείς τους. Θα ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί. Γιατί για να μην τους σκοτώνουν οι πραιτοριανοί του Μακρόν;

Πολεμούν το ισλάμ στη Γαλλία με ισλαμιστικούς νόμους; πολεμούν το ισλάμ με περισσότερο ισλάμ; γιατί ισλαμικό δίκαιο θυμίζει αυτή η απαγόρευση.. Μετά τον υποχρεωτικό υγειονομικό φερετζέ πάμε και σε μια κοινωνία όπου τα ανήλικα κορίτσια μόνο συνοδευόμενα από μέλη της οικογένειας θα βγαίνουν νυφοπάζαρο … Τέλεια Ευρώπη 100%

Πανικός στο Στρασβούργο πριν λίγο ..

Ο ΟΗΕ ζήτησε από τη Γαλλία να εξετάσει «τα σοβαρά προβλήματα του ρατσισμού» μεταξύ των γαλλικών αρχών δημόσιας τάξης. Μηπως και η UNICEF πρέπει να καταδικάσει τη Γαλλία γιατί βάζει τους ανήλικους σε απαγόρευση κυκλοφορίας δηλ. σε γκέτο;

Oύτε το πολύχρωμο LIDL δεν σεβάστηκαν ..

dimpenews.com

Back to top button