Διεθνή

EKTAKTO Ο Νετανιάχου διακομίστηκε στα επείγοντα. Έχασε τις αισθήσεις του και χτύπησε βίαια στο κεφάλι κατά την πρόσκρουση.

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου διακομίστηκε στα επείγοντα. Η αιτία είναι άγνωστη.. Iσραηλινά ΜΜΕ: Ο Βενιαμίν Νετανιάχου εισήχθη στα επείγοντα. Έχασε τις αισθήσεις του στην οικία του σύμφωνα με την (The Jerusalem Post) Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου παραπονέθηκε για «πόνους στο στήθος» πριν χάσει για λίγο τις αισθήσεις του στο σπίτι του στην Καισάρεια. Πηγές από το νοσοκομείο Sheba είπαν στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης Walla ότι ο πρωθυπουργός έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι και κατέρρευσε. Μετά από αυτή την πτώση, το κεφάλι του χτύπησε βίαια στο έδαφος. Ο Πρωθυπουργός αξιολογείται από ηλεκτροφυσιολόγο στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εξέταση εγκεφάλου για να διασφαλιστεί ότι δεν προκλήθηκε ζημιά. Ο γιατρός του πρωθυπουργού Δρ. Μπέρκοβιτς λέει ότι ο πρωθυπουργός είναι «σε σταθερή κατάσταση» αφού έχασε για λίγο τις αισθήσεις του

Ο Νετανιάχου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το γραφείο του λέει ότι αισθάνεται «καλά»
Ο λόγος νοσηλείας δεν δόθηκε στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα στελέχη, ο 73χρονος ηγέτης του Λικούντ είχε τις αισθήσεις του καθ’ όλη τη διαδρομή από το σπίτι του στο βόρειο Ισραήλ μέχρι το ιατρικό κέντρο Sheba στο Tel Hashomer, πλησίον του Tel Aviv
Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το Σάββατο, αλλά σε καλή κατάσταση, ανακοίνωσε το γραφείο του, αφού τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ο Νετανιάχου, 73 ετών, υποβαλλόταν σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Sheba-Tel Hashomer, κοντά στο Τελ Αβίβ, σύμφωνα με μια σύντομη δήλωση από το γραφείο του.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μεταφέρθηκε εκεί έχοντας τις αισθήσεις του από την ιδιωτική του κατοικία στην παράκτια Καισάρεια.

Μόλις έφτασε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, υποβλήθηκε στην τυπική ιατρική αξιολόγηση που δίνεται σε οποιονδήποτε γίνεται εκεί δεκτός. Το Channel 12 News ανέφερε ότι δεν αναμενόταν να υποβληθεί σε αναισθησία  και ως εκ τούτου δεν χρειαζόταν να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός παράδοσης εξουσιών σε περιπτώσεις ανικανότητας.

dimpenews.com

Back to top button