breaking newsΚύπροςΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θρήνος στο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο 19χρονος Αντώνης ενώ κοιμόταν ..!!

 

είπωτη τραγωδία στην Ηλεία καθώς το πρωί της Τετάρτης (12/10) έφυγε από τη ζωή ο μόλις 19 ετών ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σαβαλίων, Αντώνης Μπορδόκας.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο νεαρός έφυγε στον ύπνο του και τον εντόπισε η μητέρα του γύρω στις 11 το πρωί, καθώς δεν είχε ξυπνήσει ακόμα και εκεί τον βρήκε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία.

Φυσικά, κλήθηκε το ΕΚΑΒ, έγιναν προσπάθειες να επανέλθει με ανάνηψη, αλλά πλέον είχαν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή που το παιδί είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και δεν ήταν δυνατόν να γίνει το παραμικρό.

«Ο 19χρονος ήταν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σαβαλίων και είχε επιστρέψει χθες από το γήπεδο που έπαιζε μπάλα το απόγευμα. Μετά το βραδινό φαγητό έπεσε για ύπνο και δυστυχώς δεν ξύπνησε. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αφότου παρέλαβε το παλικάρι, το διακόμισε συνοδεία της Αστυνομίας στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του», γράφει το «Ilialive.gr».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ολυμπιακός Σαβαλίων:

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντώνη Μπορδόκα, για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό του.

Ο Αντώνης ξεκίνησε στις ακαδημίες της ομάδας μας από το 2014, μικρό παιδί, κατορθώνοντας γρήγορα να γίνει μέλος της μεγάλης ομάδας.

Σε κάθε του κίνηση ξεχώριζε, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και για το ήθος και την ευγένεια που τον χαρακτήριζε. 

Η απώλειά του γέμισε θλίψη όλη την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Αντώνη μας άφησες νωρίς,

Καλό ταξίδι…

Famagusta.News

Back to top button