Ελλάδα

ΔlΩΞE ΤΟΝ MΟΣlΑΛO, φωvαζουν βoλευτες της NΔ, βλεπovτας την Eθνικn καταkραυγn και τα ψnφαλακια τους να εξατμiζovται…Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες αρκετοί βουλευτές, αλλά και οι υπουργοί, έχουν επικοινωνήσει με τον Άκη Σκέρτσο και τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τους ζήτησαν να μεταφέρουν στον πρωθυπουργό την δυσαρέσκεια τους, αλλά και το αίτημα τους για άμεση απομάκρυνση του Ηλία Μόσιαλου. 

Μάλιστα μέχρι και ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή χαρακτήρισε τον Η.Μόσιαλο ως «ακατάλληλο» για να πείσει για το εμβόλιο, ο ίδιος που στο παρελθόν πουλούσε βιβλία που χαρακτήριζαν ως «απάτη» το Άγιο Φως και ως «μάγο» τον Αβραάμ.  

Τα πράγματα για την ΝΔ είναι ξεκάθαρα και ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος την περιέγραψε μέσα σε λίγες λέξεις: «Μη διαμαρτύρεστε, νεοδημοκράτες συνάδελφοι. Αυτή είναι πια η ΝΔ». Ένα κόμμα που δεν έχει καμία σχέση πλέον με την παραδοσιακή δεξιά θα προσθέσουμε εμείς. 

Όσον αφορά τον Κ.Μητσοτάκη περιμένουμε την αντίδραση του, καθώς μέχρι στιγμής ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιος από τους συμβούλους του, έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, είτε θα αποφασίσει να διώξει τον Η.Μόσιαλο από τη θέση του, ικανοποιώντας τους ψηφοφόρους του και τους βουλευτές του κόμματος, είτε θα συνεχίσει να μετατρέπει την ΝΔ σε Ποτάμι. 

πηγη 

Back to top button