Διεθνή

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ως ήταν αναμενόμενο φάσκει κι αντιφάσκει ο μόσιαλος!

ο σύγχρονος Σίσυφος

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ως ήταν αναμενόμενο φάσκει κι αντιφάσκει ο μοσιαλος. Είπε στον ΣΚΑΪ, «Όλοι πρέπει να συμβάλουμε στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, ειδικά αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων». Πως επικαλείται τα Χριστούγεννα και τις μέρες των Χριστουγέννων δηλ. τη γιορτή των Χριστουγέννων όταν με την παιδαριώδη του ανάρτηση ενδεικτική του πολιτισμικού επιπέδου του κατεδαφίζει δόγματα της χριστιανικής πίστης της παγκόσμιας οικουμενικής χριστιανικής πίστης σε όλο τον χριστιανικό κόσμο:

το Αειπάρθενο, την Θεοτοκία-την θεία φύση του Χριστού. Δηλ. αποδέχεται τον όρο του Νεστοριανισμού “ἀνθρωποτόκος” καί “Χριστοτόκος“, ὄχι ὅμως “Θεοτόκος” για την Παναγία αφού υπαινίσσεται σαφώς δια της ανάρτησής του ότι η σύλληψη του Χριστού δεν είναι υπερφυής εξωσωματική αλλά προιόν σχέσης και μάλιστα εξωσυζυγικής. ( η εξωσωματική που είναι τρέχον νόμισμα για την γενετική, ιατρική του καιρού μας, μας ξενίζει όταν πρωτοποριακά συμβαίνει με τη διαμεσολάβηση του θείου που αν θες την προδιατυπώνει;)

Η άποψη που εκφέρει είναι σαφώς και αρειανίζουσα αφού απεκδύει τον Ιησού από τη θεία του φύση καθώς πρέσβευε ο Αρειανισμός ότι ο Υιός του Θεού υπήρξε ένα δημιούργημα «κτίσμα».

Υπογράμμισε δε πως θεμελιώδεις αξίες της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και η αξία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

«Αυτός και μόνο αυτός ήταν ο στόχος των παρεμβάσεών μου, δηλαδή η ανάδειξη της αξίας της ανθρώπινης ζωής και της σημαντικής αναγκαιότητας της προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Αποκλειστικός μου στόχος ήταν η συμβολή μου στην τεράστια προσπάθεια της χώρας για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί αλλά και ταυτόχρονα η συστηματική ενημέρωση των πολιτών για να τηρούν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, προστασίας της ζωής τους», είπε.

Το ξαναγυρνάει στο ειδημονιλίκι και επικαλείται την ιδιότητα του αυτή του καθηγητή της Πολιτικής της Υγείας γιατί προφανώς δεν του βγήκε η άστοχη ανάμειξή του στο πολιτικό και θρησκευτικό γίγνεσθαι.

Αντιφάσκει όταν λέει ότι στόχος του ήταν να συμβάλει ”στην τεράστια προσπάθεια της χώρας για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί”

αφού επιτέθηκε στο κοινό αίσθημα και προσέβαλε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού εμφανιζόμενος ως πολέμιος εμπλέκοντας το ιατρικό με το θρησκευτικό και δικαιώνοντας όσους διαβλέπουν και πνευματικά κίνητρα στη διαχείριση της πανδημίας. Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι θέλεις να διεμβολίσεις το χριστιανικό στρατόπεδο στο όνομα του εμβολιασμού και ταυτόχρονα να επιτίθεσαι στα δόγματα στο credo και όχι απλά σε αρχές και αξίες των χριστιανών. Με ποιά αξιοπιστία θα πείσεις;; Kινήθηκε ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση. ‘Εκανε τη μεγαλύτερη προβοκάτσια που μπορούσε να κάνει στο εμβολιακό ζήτημα κι απομάκρυνε ακόμη περισσότερο όσους είχαν κάποιους δισταγμούς κι επιφυλάξεις. Απέτυχε στην Πολιτική της Υγείας εμπράκτως στην οποία επιδίδεται στον κατ’ εξοχήν χώρο της επιστημοσύνης του.

”στόχος των παρεμβάσεών μου, δηλαδή η ανάδειξη της αξίας της ανθρώπινης ζωής

Ο χριστιανισμός δεν είναι ένας ακόμη δυτικοτραφείς ουμανισμός ένας αποστεωμένος ανθρωπισμός, είναι ένας θεανθρωπισμός. Οπότε αντιστρέφοντας το αξιακό του πλαίσιο προτάσσοντας την ανθρώπινη ζωή από τη Ζωή ουσιαστικά τον ακυρώνεις. Η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι σχετική έννοια. Η ζωή παίρνει αξία από τη νοηματοδότησή της. Ζωή έχουν και τα άλογα όντα είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Η ζωή για τον χριστιανισμό δεν είναι ένας αυτοσκοπός πολύ περισσότερο δεν ήταν ένας αυτοσκοπός για τους κομμουνιστές που πρότασσαν την ιδεολογία τους γνωστή η αποστροφή λόγου του Μπελογιάννη κατά τη δίκη του. Δεν θα οριοθετήσεις μοσιαλε επειδή έχεις πίσω σου τη δύναμη ολόκληρων κατασταλτικών μηχανισμών και ΜΜΕ των κοινωνικών αποκλεισμών το τι είναι ζωή για τον καθένα που είναι ελεύθερος να αυτοπροσδιοριστεί στον αυτοκαθορισμό του.

Επειδή όμως καταγίνεσαι με το χριστιανισμό το πλαίσιο του δεν είναι η ζωής ως αυτοσκοπός αλλά η αυτοθυσία ως μέγιστη έκφραση της αγάπης που διδάσκει ο Πάσχων Θεός.

Oι απόψεις σου δεν κομίζουν τίποτα το νέο είναι μια αναβίωση αναμάσημα των θεωρήσεων των αιρέσεων των πρωτοχριστιανικών χρόνων. Που ο προοδευτισμός λοιπόν;; Eίναι σχήματα αναχρονιστικά που και φιλοσοφικά καταδικάστηκαν από την ιστορία.

Απαντά στην Ιερά Σύνοδο. Δεν κατάλαβες δεν έθιξες την Ιερά Σύνοδο ή αποκλειστικά την όποια Σύνοδο αλλά το λαό μας έθιξες ως σκοταδιστή παλαιομοδίτη αγράμματο αναλφάβητο απαίδευτο με μια έπαρση παροιμιώδη και ένα ξερολείστικο σνομπάρισμα..Έτσι είναι οι αριστεροί μοσιαλε;; Mόνο η Caviar Gauche…Xρωστάς μια συγγνώμη σε αυτό το δόλιο λαό ……που περιμένει από εσάς τους περισπούδαστες τηλεκήρυκες καθηγητάδες να τον πάτε ένα σκαλοπάτι παρά πάνω και όχι να τον καταποντίσετε στα τάρταρα της μισαλλοδοξίας και του διχασμού ……

Το πόσο δημοκράτης είναι ο καθένας κρίθηκε στην πράξη είσαι ένας από τους προπαγανδιστές του πειραματικού υποχρεωτικού εμβολιασμού ενέργεια καταδικασμένη από τον Κώδικα Νυρεμβέργης και συλλήβδην από όλο το Ιατρικό Διεθνές Δίκαιο. Δεν θα γίνεις και τιμητής. Πάει πολύ η αμετροέπεια του εν λόγω καθηγητή….

dimpenews.com

Back to top button