Διεθνή

Η ΕΕ των 2, Γερμανίας και Pfizer/BioNTech οδεύει σε καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό υπό τη γερμανική μπότα! Η Γερμανίδα Ursula von der Leyen απαιτεί υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλη την ΕΕ! Η Γερμανία περνάει υποχρεωτικό εμβολιασμό τέλος Δεκέμβρη και οι δορυφόροι της Αυστρία (Ostmark) και Griechenland τον επέβαλαν ήδη.

Η ΕΕ των 2 Γερμανίας και Pfizer/BioNTech(γερμανική) η Ευρώπη των 2 και όχι των 27 οδεύει σε καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών της υπό τη γερμανική μπότα. Β’ Γερμανική Κατοχή της Ευρώπης. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει. Η Πρόεδρος της Κομισιόν απόγονος των ναζί Γερμανίδα Ursula von der Leyen δήλωσε πως η ΕΕ πρέπει να «σκεφτεί» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Μέτρο που δουλεύει για την γερμανικών συμφερόντων BioNTech αφού αυτή σε σύμπραξη με Pfizer έχει το μονοπώλιο των εμβολίων..Η Ευρώπη των μονοπωλίων και των ξεπουλημάτων κάθε αρχής κι αξίας.

Στην υπότροπη Γερμανία στην καταδικασμένη σχετικά πρόσφατα και εσαεί για εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας , ο υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός έχει ήδη προγραμματιστεί, στην Αυστρία και στην Griechenland έχει αποφασιστεί . «Αυτή είναι μια συζήτηση που νομίζω ότι πρέπει να διεξαχθεί» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε η Ursula von der Leyen. Στην ΕΕ οι δορυφόροι της Γερμανίας Αυστρία (Ostmark) και Griechenland προχώρησαν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό πληθυσμού ενώ η Γερμανία ουσιαστικά τον προανήγγειλε. Στην Αυστρία, καθολικός υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους ενήλικες θα τεθεί σε ισχύ την 1η Φεβρουαρίου 2022. Η Ελλάδα επέβαλε υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλο τον πληθυσμό άνω των 60. Στη Γερμανία, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα αποτελέσει αντικείμενο νομοσχεδίου που θα υποβληθεί στο κοινοβούλιο πριν από το τέλος του έτους, δήλωσε ο Scholz την Τρίτη.

Η ιδέα ενός υποχρεωτικού εμβολίου κατά του Covid-19 κερδίζει έδαφος στην Ευρώπη. Μετά τον μελλοντικό καγκελάριο της Γερμανίας, Olaf Scholz, ο οποίος δήλωσε την Τρίτη ότι είναι υπέρ αυτού του μέτρου στη Γερμανία, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen, εκτίμησε, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ότι ήρθε η ώρα για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) να «σκεφτεί» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Μια τέτοια απόφαση ανήκει στα κράτη μέλη. Όμως, καθώς η παραλλαγή του Omicron ανησυχεί τον πλανήτη, η Ursula von der Leyen είπε ότι ήταν «κατάλληλο και λογικό να γίνει αυτή η συζήτηση τώρα», λέγοντας ότι ήταν μια «προσωπική θέση». «Απαιτεί μια κοινή προσέγγιση, αλλά νομίζω ότι είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει», πρόσθεσε σε συνέντευξη Τύπου για την εξέλιξη της πανδημίας στις Βρυξέλλες.

Η υποχρεωτική ιατρική πράξη είναι βασανιστήριο ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για πειραματική ιατρική πράξη άνευ συναίνεσης συγκατάθεσης είτε είναι προϊόν εκβιασμού εξαναγκασμού σύμφωνα με Κώδικα Νυρεμβέργης και όλες τις Διεθνείς Συνθήκες που διέπουν το Ιατρικό Δίκαιο. Αποτελεί άσκηση σωματικής, φυσικής βίας. Αντιβαίνει τ’ Ανθρώπινα Δικαιώματα και παραβιάζει κάθε έννοια του Κράτους Δικαίου αλλά και το Σύνταγμα. Είναι προσβολή της ανθρώπινης προσωπικότητας και της αξιοπρέπειας του ατόμου, κατάργηση της αυτονομίας προσώπου των ατομικών δικαιωμάτων κι ελευθεριών, της αυτοδιάθεσης του ατόμου, συνιστά ηθελημένη έκθεση σε κίνδυνο ( αφού είναι κοινός τόπος πως έχει παρενέργειες που οδηγούν σε κάποιες περιπτώσεις και στο θάνατο).

Η ιατρική πράξη οφείλει ν’αποτελεί ελεύθερη επιλογή του ατόμου μετά από διεξοδική ενημέρωση όπως και προβλέπεται.

Επιβάλουν διοικητικό πρόστιμο, το επόμενο στάδιο ποιό είναι η επιβολή διοικητικής κράτησης μέτρο που κατά κόρον εφαρμόζει το Ισραήλ κατά Παλαιστινίων που συλλαμβάνονται και κρατούνται για καιρό χωρίς να τους ασκείται εναντίον τους δίωξη χωρίς να συντάσσεται κατηγορητήριο;;

Έλληνας Συνταγματολόγος ονόματι Φωτιάδης έλεγε σήμερα στα ραδιόφωνα υπάρχουν άλλοι τρόποι το ν’ απαγορευθεί π.χ στους ανεμβολίαστους να βγαίνουν από το σπίτι αυτό είναι Συνταγματικό.

Το τέλος της Λογικής το τέλος του Αυτονόητου. Συνταγματολόγοι προτείνουν κατ’ οίκον περιορισμό δηλ. κράτηση σε αθώους πολίτες. Γάζα έκαναν την Ελλάδα Λωρίδα της Γάζας… Θέλουν να μας κάνουν αιχμαλώτους μέσα στη χώρα μας!!!!!!!! Και επιχειρηματολογούν επί του σύννομου επ’ αυτού..

Η αντιπολίτευση ασκείται από τα ”δεξιά” όπως σε όλη την Ευρώπη… Επί της ουσίας είναι υπέρμαχοι του υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού διαφωνούν επί του διαδικαστικού με κύριο επιχείρημα είναι άδικος ο επιλεκτικός υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι πιο δίκαιος ο καθολικός υποχρεωτικός εμβολιασμός.

 Mόνο στα καθεστώτα Tadjikistan και Turkménistan υπάρχει καθολικός υποχρεωτικός εμβολιασμός ένα μέτρο που υιοθέτησε το Βατικανό μετά η Αυστρία προγραμμάτισε η Γερμανία κι εν μέρει ενστερνίστηκε η Ελλάδα. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές ….στον υποχρεωτικό εμβολιασμό!!! Α ναι είναι και η γαλλική αποικία Νέα Καληδονία υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους ενήλικους.

dimpenews.com

Back to top button