Διεθνή

Μετά την παραίτηση του Αυστριακού Καγκελάριου Alexander Schallenberg και του Υπ. Υγείας Αυστραλίας ποιος έχει σειρά; Ανοίγει ο κύκλος παραιτήσεων για πρωταγωνιστές υποχρεωτικότητας σ’ Ευρώπη και κόσμο!

Μετά την παραίτηση του Αυστριακού Καγκελάριου Alexander Schallenberg ποιος έχει σειρά; Ανοίγει ο κύκλος των παραιτήσεων για τους πρωταγωνιστές της υποχρεωτικότητας σ’ Ευρώπη και στον κόσμο! Παραίτηση και του Υπ. Υγείας Αυστραλίας!

Παραιτείται ο καγκελάριος της Αυστρίας Alexander Schallenberg o νοσταλγός των Ναζί ( Κεντροαριστερός με προφίλ εκσυγχρονισμένου εθνικοσοσιαλιστή) το μακρύ χέρι της νεοχιτλερικής μιλιταριστικής Γερμανίας που επέβαλε τον πρώτο γενικό υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό στον Δυτικό κόσμο πλην Τουρκμενιστάν και Τατζικιστάν.
Ο Αυστριακός καγκελάριος Alexander Schallenberg αποφάσισε να παραιτηθεί, ανακοίνωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος του κόμματος ÖVP.
Παραιτείται ο καγκελάριος της Αυστρίας Alexander Schallenberg μόλις 2 μήνες μετά την ανέλιξη του στην εξουσία. Μια θητεία που την αμαύρωσε ανεξίτηλα με τη διαταγή γενικού πειραματικού υποχρεωτικού εμβολιασμού. Σαν όλα να έγιναν για να πάρει την ηγεσία για να γίνει ο μοιραίος ηγέτης για την Ευρώπη κι αφού ολοκλήρωσε αποστολή του το σύστημα τον πάει στα μετόπισθεν για να του προσφέρει κάλυψη.

Μόλις δύο μήνες μετά την παραίτησή του από την Καγκελαρία, ο Σεμπάστιαν Κουρτς ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα παραιτηθεί από την πολιτική ζωή στα 35 του, μια πτώση τόσο θεαματική όσο η άνοδός του και που με τη σειρά του θα οδηγήσει στην αποχώρηση του διαδόχου του. Ο Alexander Schallenberg, τον οποίο είχε ορίσει να τον αντικαταστήσει τον Οκτώβριο, δήλωσε το βράδυ ότι ήταν «έτοιμος να αφήσει τη θέση του» στον νέο ηγέτη του συντηρητικού κόμματος ÖVP. «Πιστεύω ακράδαντα ότι τα δύο καθήκοντα – αρχηγός κυβέρνησης και πρόεδρος του κόμματος – θα πρέπει να βρίσκονται και πάλι στα χέρια του ίδιου προσώπου», ανέφερε σε δήλωσή του.

Το αφήγημα κάλυψης ή το πλαίσιο που εκμεταλλεύθηκε το κατεστημένο για να περάσει εμβόλιμα τον γενικό εμβολιασμό είναι….

Το σκάνδαλο ξέσπασε τον Οκτώβριο, όταν έγινε έφοδος σε πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Καγκελαρίας και του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο έρευνας για υποψίες υπεξαίρεσης δημοσίων πόρων μεταξύ 2016 και 2018. Αυτή η υποτιθέμενη υπεξαίρεση είχε στόχο να χρηματοδοτήσει τη δημοσίευση πλαστών δημοσκοπήσεων και εγκωμιαστική κάλυψη των μέσων ενημέρωσης του Sebastian Kurz στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μιας ισχυρής αυστριακής ομάδας Τύπου, της Österreich.

Ως αντάλλαγμα, ο τελευταίος ανταμείφθηκε με την αγορά κερδοφόρων διαφημιστικών ενθέτων, σύμφωνα με τα στοιχεία της εισαγγελίας.

Ισχυριζόμενος την αθωότητά του, ο Σεμπάστιαν Κουρτς είχε ζητήσει από ένα δικό του, τον τότε υπουργό Εξωτερικών Alexander Schallenberg, να τον διαδεχθεί.

Παραιτήθηκε και ο Υπ. Οικονομικών Minister Blümel..

Oι εξελίξεις είναι καταιγιστικές…Την ίδια ώρα το τρίπτυχο της αντίδρασης στην Ευρώπη είναι Γερμανία Αυστρία Ελλάδα με βάση τις τελευταίες αποφάσεις..

Μετά την παραίτηση του Alexander Schallenberg ποιος έχει σειρά. Ανοίγει ο κύκλος των παραιτήσεων για τους πρωταγωνιστές της υποχρεωτικότητας στην Ευρώπη..

Η Αυστρία επέβαλε γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό, η Ελλάδα το πάει τμηματικά ανά ηλικία ξεκινώντας από τους άνω των 60 και η Γερμανία προγραμματίζει υποχρεωτικό εμβολιασμό που θα ψηφιστεί τέλη Δεκέμβρη…Η Ελλάδα αυτή τη φορά είναι στη λάθος πλευρά της ιστορίας…

Παραίτηση Υπ. Υγείας Αυστραλίας ο Greg Hunt! Αυστραλία ο πύργος του Ντε Σαντ...Στη Δ Αυστραλία την 1η Δεκέμβρη έληξε το τελεσίγραφο για υποχρεωτικό εμβολιασμό μιας ευρείας γκάμας επαγγελματιών.

dimpenews.com

Back to top button