breaking newsΔιεθνή

ΟΙ ΛΑΟΙ ΞΕΡΟΥΝ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΣΜΟΣ=ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Πειραματόζωο της Γαλλίας η αποικία της Νέα Καληδονία όπου γενικός υποχρεωτικός εμβολιασμός από 31 Δεκέμβρη. Ξεσηκωμός! ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη διαδήλωση στη Nouméa στη Νέα Καληδονία κατά του υγειονομικού πάσου-pass sanitaire και του γενικού υποχρεωτικού εμβολιασμού που θα εφαρμοστεί από 31 Δεκεμβρίου. Η γαλλική αποικία αποδεικνύεται το πειραματόζωο της μηροπολιτικής Γαλλίας αφού εκεί οι Γάλλοι επιβάλουν αυτό που δεν τόλμησαν να περάσουν στην ηπειρωτική Γαλλία. Γουαδελούπη και Μαρτινίκα έχουν πάρει ήδη φωτιά μόνο και μόνο από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών και έχουν πάει σε εξέγερση που ανάγκασε τη γαλλική κυβέρνηση να διαπραγματευθεί ως κι αυτονομία. Στην κορυφή της πορείας πανό που αναφέρει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ.

Γενικός υποχρεωτικός εμβολιασμός ως τώρα έχει θεσπιστεί σε Βατικανό, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν (όπου κι απέτυχε σύμφωνα με ποσοστά) Αυστρία, Γερμανία που προγραμματίζει να τον περάσει από Κοινοβούλιο προς ψήφιση τέλη Δεκέμβρη και στην αποικία Ν Καληδονία..

Επίσης η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που επέβαλε υποχρεωτικό εμβολιασμό με ηλικιακά κριτήρια , εμβολιακό ”μπλόκο”..H Eλλλάδα το πάει πιο πονηρά καλεί ανά ηλικιακή ομάδα για να διασπάσει Αντίσταση πληθυσμού και ν’ αποφύγει μαζική αντίδραση..Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε επέκτασή του …..

dimpenews.com

Back to top button