breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σοκ: Παγκόσμιος πρωταθλητής πλήρως εμβολιασμένος καταρρέει μπροστά στις κάμερες!

Ακόμα ένας αθλητής έρχεται να προστεθεί στην λίστα όσων έχουν καταρρεύσει φέτος εντελώς ξαφνικά με αποτέλεσμα κάποιοι – οι πιο άτυχοι- να χάσουν την ζωή τους ενώ άλλοι λιγότεροι άτυχοι να μείνουν απλώς εκτός αγωνιστικών χώρων για μήνες.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό αφορά τον 17χρονο Pedro Acosta τον Ισπανό παγκόσμιο πρωταθλητή του Moto GP. Ο 17χρονος που ανήκει στην Μούρθια εμφανίστηκε σε εκδήλωση του συλλόγου του και παρουσία του προέδρου της Μούρθια Lopez Miras και εκπροσώπων του Τύπου, κατέρρευσε εντελώς ανεξήγητα την ώρα που έκανε δηλώσεις.

Μιλάμε για ένα νέο και υγιές άτομο πρωταθλητή σε ένα από τα απαιτητικότερα σπορ που υπάρχουν. Επιπλέον όλοι αυτοί οι αθλητές όπως έχουμε πει έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Υπήρξαν όλοι εμβολιασμένοι. Δεν υιοθετούμε καμία θεωρία αλλά εδώ παρατηρούμε κάτι που είναι πρωτοφανές.

Αναρωτιόμαστε πότε τα media θα αντιληφθούν ότι κάτι παράξενο συμβαίνει. Πόσοι αθλητές πρέπει να πεθάνουν και πόσοι άλλοι να καταρρεύσουν πριν αντιληφθούν ότι κάτι δεν πάει καλά;

pronews

Back to top button