breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

54χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος πέθανε 4 μέρες μετά τη β’ δόση εμβολίου mRNA Moderna στο χώρο της δουλειάς του!

Εμβόλιο Moderna: ύποπτος θάνατος μετά από αναμνηστική δόση που θα μείνει αξέχαστη στους συγγενείς του αφού θάψαν τον άνθρωπό τους..Από την αναμνηστική στο μνημόσυνο ! Ένας 54χρονος δεσμοφύλακας,που υπηρετούσε στο νοσοκομείο των φυλακών Fresnes, πέθανε ξαφνικά 4 μόλις ημέρες μετά την ένεση της δεύτερης δόσης Moderna, αποκαλύπτει το La Dépêche du Midi. Στο Colomiers, ο αδερφός του αναρωτιέται.

Στο σπίτι του στο Colomiers ο Jean-Marc είναι ακόμα σε σοκ. Πριν από λίγες μέρες, έμαθε ξαφνικά τον αιφνίδιο θάνατο του αδελφού του που εργαζόταν ως φύλακας στο νοσοκομείο των φυλακών Fresnes, στην περιοχή του Παρισιού. Ένας θάνατος που του φαίνεται πολύ περίεργος. «Τον είχα στο τηλέφωνο λίγο πριν ακούσω τα νέα και στη συνομιλία που είχαμε, μου εξήγησε ότι είχε πρησμένους λεμφαδένες στο λαιμό του», εξηγεί ο Jean-Marc στο La Dispatch από το Midi.

Δεν τον ξαναείδε ζωντανό. Και υπάρχουν πολλά ερωτήματα τώρα. «Ο αδερφός μου πέθανε μόλις τέσσερις ημέρες αφότου έλαβε τη δεύτερη αναμνηστική δόση του εμβολίου Moderna στο χώρο εργασίας του, σε νοσοκομειακό περιβάλλον και οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα», σημειώνει ο Jean-Marc. Οι συνθήκες της τραγωδίας δεν είναι ξεκάθαρες. Το σίγουρο είναι ότι επρόκειτο για έναν υγιή άνδρα 54 ετών, αθλητικότατο, που μόλις είχε πρόβλημα με την υπέρταση, που παρακολουθούσε στενά ο θεράπων ιατρός του».

Γίνεται νεκροψία-νεκροτομή για να βρεθούν τα αίτια αυτού του θανάτου
Τι συνέβη λοιπόν στο νοσοκομείο Fresnes και μπορεί αυτός ο θάνατος να συνδεθεί με την ένεση του εμβολίου Moderna; «Καθώς ο αδερφός μου πέθανε στο χώρο εργασίας του, παρουσία του εφημερεύοντα γιατρού, ο διευθυντής ζήτησε αυτοψία και αναμένουμε τα αποτελέσματα», εξηγεί ο Jean-Marc. Ο ύποπτος θάνατος έρχεται καθώς αυξάνεται η δυσπιστία του κοινού για το εμβόλιο Moderna. (σσ και όχι μόνο)

Έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας σε άτομα ηλικίας κάτω των 30 ετών, δύο έως τρεις ημέρες μετά την ένεση. Το Moderna είναι ένα εμβόλιο mRNA του ίδιου τύπου με το Pfizer και είναι ακόμη πιο αποτελεσματικό επειδή χορηγείται σε δόση 100 μικρογραμμάρια σε σύγκριση με 30 για την Pfizer. Μέχρι σήμερα, οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν αναφερθεί στις υγειονομικές αρχές παραμένουν πολύ σπάνιες (1 στις 20.000) και επιλύονται στις περισσότερες περιπτώσεις. Όμως το Moderna δεν συνιστάται πλέον σε ασθενείς κάτω των 30 ετών που πρέπει να χρησιμοποιούν το Pfizer. ladepeche 3/12/21

Αυτούς τους θανάτους ποιος τους χρεώνεται;;

dimpenews.com

Back to top button