Διεθνή

H Αυστρία το τερμάτισε στο Ναζισμό! Γενικός πειραματικός υποχρεωτικός εμβολιασμός από 14 ετών παιδιά! Η β δόση από την α’ το αργότερο σε 1 μήνα και 12 μέρες! Φτάσαμε και στις μηνιαίες δόσεις!!!

Αυστρία με σχέδιο νόμου oι μη εμβολιασμένοι θα κληθούν επίσημα να εμβολιαστούν από τις 15 Φεβρουαρίου. Όσοι δεν συμμορφωθούν ένα μήνα αργότερα θα αντιμετωπίσουν κυρώσεις αναφέρει σχέδιο νόμου .Η απαίτηση εμβολιασμού αποτελείται από τρία εμβόλια: ο 1ος εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός από την 1η Φεβρουαρίου 22, ο δεύτερος εμβολιασμός όχι νωρίτερα από 14 και το αργότερο 42 ημέρες μετά τον πρώτο εμβολιασμό».

Τέλος ο τρίτος εμβολιασμός όχι νωρίτερα από 120 ημέρες και το πολύ 270 ημέρες μετά τον προεμβολιασμό. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα πρέπει αρχικά να ισχύει έως τις 31 Ιανουαρίου 2024 αναφέρει ο αυστριακός τύπος!

Όποιος δεν έχει κάνει εμβόλιο έως τις 15 Μαρτίου 2022 πρέπει να πληρώσει πρόστιμο έως και 600 ευρώ, το οποίο θα καταβάλλεται κάθε τρεις μήνες. Πρόστιμο 600 ευρώ ανά 3 μήνες. Μέγιστο πρόστιμο 3.600 ευρώ. Η παράλειψη πληρωμής θα επιφέρει εξαγοράσιμες ποινές φυλάκισης.Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ισχύει από την ηλικία των 14 ετών.

Η Αυστρία το τερμάτισε στο ναζισμό. Υποχρεωτικός πειραματικό εμβολιασμός από 14 ετών σε παιδιά. H β’ δόση από την α΄ να απέχει το αργότερο 1 μήνα και 12 μέρες..Δηλ. μπορούν να την κάνουν και σε ένα δεκαπενθήμερο. Αλλάζουν τα δεδομένα. Πείραμα στο πείραμα μηνιαία δόση;; Παραδοχή πλήρους αποτυχίας.. Δικαιώνεται ο Κριστιάν Περρόν που μιλάει για γονιδιακές θεραπείες. Μόνο χημειοθεραπείες γίνονται ανά τόσο μικρά τακτά διαστήματα. Μηνιαία δόση όταν υποσχέθηκαν αρχικά μονοδοσικά ή 2 ανά χρόνο…Αξιοπιστία καμία….

Ειδήμονες στα κανάλια λένε ότι μετά τις 3 δόσεις θα χρειάζεται μια ετήσια αναμνηστική για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που το 6μηνο το έκαναν 3μηνο όταν ήδη σε κάποιες χώρες τους καλούν για 4η όπως στο Ισραήλ…Ποιός εγγυάται ότι θα τηρηθεί από εδώ και μπρος το χρονοδιάγραμμα όταν το κονιορτοποίησαν σε 1 χρόνο.

Είναι απίστευτα τα μέτρα της Αυστρίας κι όμως ισχύουν heute.

dimpenews.com

Back to top button