Διεθνή

Ο σιωνιστικός Αττίλας ύψωσε ένα μπαϊράκι σε βάθος 3χλμ στην βόρεια ακτογραμμή Γάζας σε περιοχή που δεν υπάρχει αστικός ιστός.. ΒΙΝΤΕΟ

Ο κατοχικός στρατός του Ισραηλινού Αττίλα δημοσιεύει σκηνές όπου υψώνει την ισραηλινή σημαία στην περιοχή Al-Waha, βορειοδυτικά της Γάζας, απέναντι από το νέο λιμενοβραχίονα. Το κτίριο που φαίνεται στο βίντεο είναι το Al-Tanani Chalet, το οποίο βρίσκεται στην παραλία της βόρειας Θάλασσας της Γάζας σε βάθος 3 χλμ. από τον διαχωριστικό φράκτη (κοντά στο Bianco Resort).Η περιοχή Oasis είναι μια ανοιχτή περιοχή ασφαλείας και δεν θεωρείται κατοικημένη περιοχή. Είναι ταξινομημένη ως σχετικά άδεια περιοχή και υπάρχουν μόνο σαλέ αναψυχής σε αυτήν. Δεν θεωρείται περιοχή προστατευμένη από είσοδο. Η περιοχή που εκτείνεται από το Zakim έως Όαση και το Αμερικανικό Σχολείο είναι όλες ανοιχτές περιοχές ασφαλείας και αναμένεται η είσοδος, αλλά αυτό δεν θεωρείται μια πραγματική χερσαία προέλαση εισόδου στη Γάζα.

Η επιβεβαιωμένη πρόοδος του Ισραήλ αποκαλύπτει μια προέλαση περίπου 3 χιλιομέτρων κατά μήκος της βόρειας ακτογραμμής στη Γάζα.

Αλλού κατά μήκος του μετώπου, το Ισραήλ πραγματοποιεί επιδρομές δεν μπορεί να σταθεροποιήσει θέση.

dimpenews.com

Back to top button