Ελλάδα

Xαvoυμακι βγnκε φωτο με αυτo το τσoυτσoύνι και συvελnφθn ! ! !

Ανάρμοστες κρίθηκαν από τουρκικό δικαστήριο οι φωτογραφίες που ανέβασε στα social media μια Τουρκάλα ποζάροντας, μεταξύ άλλων, σε γλυπτό που απεικονίζει έναν ευμεγέθη φαλλό… στο Μουσείο Σεξ του Άμστερνταμ.   Η 23χρονη Μερβέ Τασκίν καταδικάστηκε από τουρκικό δικαστήριο σε φυλάκιση πέντε μηνών με αναστολή.  

Γιορτάζοντας τα γενέθλιά της τον Ιανουάριο του 2021 στην ολλανδική πρωτεύουσα, η νεαρή Τουρκάλα ανέβασε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την απεικονίζουν να «ιππεύει» γλυπτό που απεικονίζει ανδρικό μόριο και να ποζάρει σαν είναι είναι σε οίκο ανοχής στη διάσημη περιοχή με τα «κόκκινα φανάρια».  Για τις φωτογραφίες αυτές, πλήρωσε το τίμημα, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα « Daily Mail».

Η 23χρονη Μερβέ Τασκίν, με 571.000 followers στο Instagram συνελήφθη τρεις μήνες αργότερα από τις τουρκικές αρχές στα Δαρδανέλια.

Οι άσεμνες φωτογραφίες αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Σύμφωνα με την τουρκική νομοθεσία, όσοι δημοσιεύουν άσεμνο υλικό, κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης έως τριών ετών. Αρχικά, το δικαστήριο καταδίκασε την Τασκίν σε έξι μήνες φυλάκιση.   Ωστόσο, η ποινή της μειώθηκε σε πέντε μήνες με αναστολή λόγω καλής συμπεριφοράς.

Η 23χρονη πόζαρε με τους δικηγόρους της έξω από το δικαστήριο και την επίμαχη φωτογραφία την ανέβασε στο Instagram με τη λεζάντα ότι «οι δημοσιεύσεις της «είναι εντός των ορίων της ελευθερίας της έκφρασης» και ότι η υπόθεσή της έδειξε «πόσο οπισθοδρομικοί είμαστε».«Σας θαυμάζουμε που δημοσιεύετε τέτοιες φωτογραφίες» λέει η διευθύντρια του Μουσείου Σεξ

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του Μουσείου Σεξ στο Άμστερνταμ, Μονίκ βαν Μαρλ, έσπευσε να της πλέξει το εγκώμιο και μίλησε στους δημοσιογράφους για το μήνυμα που της έστειλε:

«Το μουσείο μας έχει σκοπό να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την ιστορία του σεξ. Σας θαυμάζουμε που εκφράζεστε και δημοσιεύετε τέτοιες φωτογραφίες», τόνισε.πηγη 

Back to top button