Ελλάδα

Yπoxρεωτικoς εμβoλιασμoς για όλoυς ! ! ! Tαδε εφn ο νεoς Πασoκoς Πρoεδρoς αμα της εκλoγnς του…

Μια απο τα ιδια ειναι κι αυτος…

Και για να το πω πιο λαικα…

Τα ιδια σκατα ειναι κι αυτος….

Διαβαστε και θα με δικαιωσετε…

Ο Ν.Ανδρουλάκης θέλει να φέρει μια «ανανέωση» στο ΚΙΝΑΛ, το οποίο πιθανότατα θα μετονομαστεί σε ΠΑΣΟΚ και κάτι άλλο, και ήδη υπάρχουν πολλά ερωτήματα για την επόμενη μέρα.

 Ό Ν.Ανδρουλάκης έχει «πατέρα» τον Κώστα Λιαλιώτη, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά και στον Βαγγέλη Βενιζέλο. 

Ποιες είναι όμως οι προτάσεις του για τον εμβολιασμό; 

Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε ακριβώς τις προτάσεις του για τον εμβολιασμό και την υποχρεωτικότα. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά «πρέπει να τον επεκτείνουμε και όχι με τους όρους των 100 ευρώ που έβαλε ο Κ.Μητσοτάκης, δηλαδή όποιος έχει 200 ευρώ μπορεί να γυρνά και να μολύνει χωρίς να είναι εμβολιασμένος;». 

Ο Ν.Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι αυτή η επέκταση της υποχρεωτικότητας πρέπει να γίνει «με Covid-pass, όπως γίνεται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το κόστος είναι ότι δεν μπορεί να μπαίνεις όπου θέλεις. Να το κάνουμε πιο ισχυρό, να είναι μόνο σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία». 

Σύμφωνα με τον Ν.Ανδρουλάκη ο λόγος που πρέπει να γίνει η επέκταση της υποχρεωτικότητας με Covid-pass και όχι με πρόστιμο 100 ευρώ είναι γιατί ένας εύπορος πολίτης μπορεί εύκολα να πληρώσει τα 100 ευρώ και να παραμένει ανεμβολίαστος.

«Τι έχει κάνει η κυβέρνηση, ένας που μπορεί να δίνει 100 ευρώ τον μήνα συνεχίζει κανονικά να μολύνει. Εγώ λέω κάτι άλλο, είτε έχεις 100 ευρώ, είτε όχι, υπάρχει Covid-pass, αναγκάζεσαι να είσαι εμβολιασμένος, για να έχεις ισότιμη πρόσβαση, όπως οι υπόλοιποι», είπε χαρακτηριστικά.  

Τέλος υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους δημόσιους λειτουργούς. 
πηγη 

Back to top button