breaking newsΔιεθνή

ΗΠΑ: 35χρονη καταδικάστηκε για φρικτά βασανιστήρια σε 10χρονη – Της έσπασε τον λαιμό

Σε 15 χρόνια φυλακή καταδίκασε δικαστήριο στις ΗΠΑ μια 35χρονη μητριά για τα φρικτά βασανιστήρια που έκανε στην 10χρονη θετή κόρη της, αλλά και την κακοποίηση άλλων τριών παιδιών.

Οι λεπτομέρειες της δίκης προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό, καθώς η 35χρονη Mayra Chavez από το Anaheim των ΗΠΑ υπέβαλε σε πρωτοφανή βασανιστήρια την 10χρονη θετή κόρη της και μάλιστα ανάμεσα στα άλλα είχε σπάσει τον λαιμό του παιδιού.

Το ξέσπασμα της 10χρονης στο τέλος της δίκης τα έλεγε όλα για τα φριχτά βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια της μητριάς της στις ΗΠΑ, καθώς μετά την ανακοίνωση της ποινής είπε στην 35χρονη: «Ελπίζω να πεθάνεις».

Η Mayra Chavez, είχε σπάσει το λαιμό του παιδιού και μάλιστα άφησε το άτυχο κορίτσι με το κόκαλο να προεξέχει από μια ανοιχτή πληγή και μώλωπες σε όλο της το σώμα, ανέφερε ο εισαγγελέας του δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Ανάμεσα στα άλλα φριχτά βασανιστήρια η 35χρονη έβαζε την 10χρονη να γονατίζει πάνω σε ρύζι ή κονσερβοκούτια με τα χέρια και τα πόδια της δεμένα, την έβαζε να μπει σε μια μπανιέρα γεμάτη πάγο, της έριχνε καυτερό πιπέρι στα μάτια.

«Αυτό το μεθοδικό και διαβολικό βασανιστήριο των παιδιών τα είχε κάνει να πιστεύουν ότι έφταιγαν τα ίδια για την κακοποίησή τους», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Όραντζ Τοντ Σπίτζερ.

Η Mayra Chavez καταδικάστηκε επίσης για την κακοποίηση μιας άλλης θετής της κόρης και δύο δικών της παιδιών. Καταδικάστηκε σε 7 χρόνια έως ισόβια συν 7 χρόνια και 10 μήνες για τον βασανισμό της 10χρονης και την κακοποίηση των άλλων παιδιών.

Θα δικαστεί και ο πατέρας

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει και ο πατέρας της 10χρονης, Domingo Junior Flores. Ο πατέρας του άτυχου παιδιού μάλιστα, συγκάλυπτε την μητριά. Όταν η υγεία του παιδιού επιβαρύνθηκε παρά πολύ από τα βασανιστήρια, το μετέφεραν σε νοσοκομείο. Είχε μείνει μόλις 22 κιλά.

Οι γιατροί σοκαρίστηκαν με την εικόνα του παιδιού και ρώτησαν τον πατέρα πως χτύπησε τόσο πολύ. Εκείνος έκρυψε τα βασανιστήρια και είπε ότι η 10χρονη είχε τραυματιστεί πέφτοντας από τις σκάλες.

Ο πατέρας των κοριτσιών είχε αποκτήσει την πλήρη κηδεμονία των δύο μεγαλύτερων κοριτσιών του μετά από δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του και τα είχε μαζί του στο σπίτι με την 35χρονη σαδίστρια.

Γείτονες είχαν κάνει καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών. Η αστυνομία μάλιστα είχε πάει στο σπίτι για έρευνα, αλλά δεν είδαν ότι το κορίτσι ήταν δεμένο στο κρεβάτι σε ένα από τα υπνοδωμάτια, ενώ η 35χρονη έδειχνε πρόσχαρη, χαμογελούσε και μαγείρευε.

«Ακούς όλες αυτές τις λεπτομέρειες και είναι φρικιαστικό. Δεν το εύχεσαι αυτό σε κανέναν», δήλωσε στο KABC ο θείος της 10χρονης Walter, ενώ η θεία της τόνισε: «Όλα όσα ακούς και όλα όσα πέρασε – είναι θαύμα που είναι εδώ μαζί μας σήμερα».

PrimeNews.

Back to top button